1500 TL Sistem tavsiyesi

Kasanın güç kaynağı sence güvenilir mi?

Dilersen webdenal.com'dan bu sistemi alabilirsin. 1617 TL tutuyor.
Sertifikalı bir güç kaynağı, kaliteli ve ön USB 3.0 destekli bir kasa seçtim.
Ancak ekran kartından biraz kısmak zorunda kaldım.
Ekran kartından gereksiz yere kisma bence üstelik fiyat da artmış. Benim attığım sistemi tercih edin kafanız rahat eder. 80 Plus güç kaynağı şart değil zaten rx 460 fazla güç tüketmiyor ve r7 360da ek güç gereksinimi gerekiyor.Psu da kaliteli zaten sıkıntı çekmesiniz.

Sapphire ürünlerinin kalitesi artmış olabilir ama insan yapısıdır, her zaman bozulma ihtimali vardır. Eğer bozulursa teknik servise yolu düşecek, Sapphire'ın teknik servisiyle problem yaşayan bir sürü kullanıcı mevcut.

Bütçe varsa daha iyi bir kasa alınıp kullanılsın. 1500 TL'yi çok fazla aşmak istemedim.
Sadece Sapphire değil ona bakılırsa Asus'un da teknik servisine kötü yorum yapılıyor. Araştırırsanız her markanın teknik servisi ile sıkıntı yaşayan olmuştur. Teknik servis iyi olabilir yalnız o gün denk gelen ürün ile ilgilenen kişi iyi denk gelmeyebilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı