1500 TL sistem tavsiyesi

Mertal25

Hectopat
Daha fazla  
Bir site hazır toplanmış olarak böyle satıyor;

AMD Athlon
İşlemci ModeliAMD Athlon X4 845 Quad-Core 3.5GHz 2MB
Bellek8GB
Bellek TipiDDR3
Max. Bellek Kapasitesi32 GB
Ekran Kartı ChipsetiNvidia GTX1050
Ekran Kartı Belleği2GB
Disk Kapasite1TB HDD
Kasa TipiMid Tower
Güç Kaynağı300W
[TBODY] [/TBODY]

Ben çok anlamıyorum. Intel Pentium G4560 ile toplasak daha mı iyi olur veya o fiyata daha çok performans alabileceğim bilgisayar toplar mısınız? 15 gün içinde almayı planlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU 300W Yetersiz gelebilir ve DDR3 Ram kullanılmış. İleride upgrade etmek zor eğer biraz daha koyup bu sistemi alırsanız hem DDR4 hemde ilerisi için upgrade edilebilir.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    25,7 KB · Görüntüleme: 72
Ben de donanim arşivinin v1.5 adlı bilgisayarını almayı planlıyordum ama şu 'yükseltilebilir' olayı kafami kariştiriyor. AMD A68HM-E33 V2 anakartı ileriye dönük değil mi?

Ben de donanim arşivinin v1.5 adlı bilgisayarını almayı planlıyordum ama şu 'yükseltilebilir' olayı kafami kariştiriyor. AMD A68HM-E33 V2 anakartı ileriye dönük değil mi?
Maalesef değil çünkü anakart en basitten DDR3 bellek yuvalarına sahip ki DDR4 anakartlar varken bu anakartı almak ileride upgrade sıkıntısı yaşatır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı