1500 TL sistemde mavi ekran sorunu

omer ozsoy

Hectopat
Daha fazla  
Yaklasık 5.sınıftan beri kullandıgım bır desktopum vardı. Şimdi universitede okuyorum. Bu eski bilgisayarım ddr2-core duo2 bi sistem bende anakartı, ramleri, power supply ve işlemciyi degistirdim yaklasık 1.500 tl ye aldım bu bilesenleri. Zaten elimde mid tower cooler master, ekran kartı ve hard diskim vardı. Ben bu dedigim sistemi topladım birleştirdim ve actıgımda mavi ekranla karsılastım. Acaba bu hard diskimi sıfırlamadan koydugumdan mıdır neden acaba ? Lutfen cevaplarsanız sevinirim. Şuan 0 bir sistemi kullanamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'leri doğru slotlara taktığından emin misin. Kitapçıktan nereye takacağına dair bilgi olabilir, bir incele. Birden fazla RAM takıyorsan teker teker deneme yap, belki de RAM'lerden biri bozuk olabilir. Belki kasa içindeki hava sirkülasyonu iyi olmuyordur,ondan yapıyor olabilir. Harddisk yapabilir, ekran kartının en son çıkan sürücülerini yükle. Tüm Bios update ve anakartına ait sürücüleri güncelle. Windows orjinal değilse belki ondan yapıyordur, şu anda Windows 10'un deneme sürümü açık onu kurup deneme yap.

Ya herseyi dogru taktım eminim ama eski bilgilerin ,dosyaların ve windowsun yuklu oldugu bir harddiskle başlatmak mümkün mü ? Yoksa sıfırlamak mı lazım? Ayrıca bıos a gırebiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı