1500 TL'lik oyun sistemi

pcgurme1

Hectopat
Onaylıyor musunuz arkadaşlar ? Son hal bu benim içime sindi
smile.png
siz ne diyorsunuz ?

Toplam (KDV Dahil):
2.257,14 TL
*1.692,85 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Seçtiğin işlemci 1886 Mhz destekliyor o frekansta tercih etmen doğru olacaktır.
İşlemciyi FX6300 tercih etmeni öneririm.
Güç kaynağı 750Watt rahatlıkla yetecektir kasanın üzerindeki.
Ekran kartı ben olsam o parayı o karta vermezdim. Onun yerine bunu tercih etmeni öneririm.
Kasa olarak kırmızı renkli olan hoşuma gitti. :D

Arkadaşlar cuma günü indirime girdiğinde vericem sparişi fan konusunda emin değilim bu fanı almalı mıyım ? Stok Fandan farksız mı olur alırsam.
VATAN COMPUTER - COOLER MASTER - BLIZZARD T2 MINI INTEL LGA 775/1155/1156 & AMD AM2/AM3/AM3+/FM1 - So

Unboxing videosu :
CM Blizzard T2 Mini 720p - YouTube

Ekstra havaleye bu fan için para yatırcam ama kararsızım değer mi değmez mi konusunda. 2 Boru nekadar soğutur hiçbir fikrim yok. Gerek var mı sizce ?
İşlemcim FX6100 onun kutu içeriğinin videosu :
AMD Bulldozer FX-6100 - Unboxing - YouTube
Fanı :1.47 den sonra gösteriyor...
Stok fan çok acınası geldi bana :)
Sizce almalı mıyım ?

Bence fanı daha sonra alıp daha iyisini alabilirsin stok fan şimdilik yeterli olur.

- - - Güncellendi - - -

Hocam birde aklıma takılan bir soru var başka konu açmak istemedim bu black serisi sabit disklerler çok ses yapıyor mu araştırdınız mı ?

Bence fanı daha sonra alıp daha iyisini alabilirsin stok fan şimdilik yeterli olur.

- - - Güncellendi - - -

Hocam birde aklıma takılan bir soru var başka konu açmak istemedim bu black serisi sabit disklerler çok ses yapıyor mu araştırdınız mı ?
HDD seçimi konusunda çok kapsamlı bir araştırma yapmadım ama kullanıcı yorumlarına göre hareket ettim genelde ses çıkmıyor diyen yok hepsi sesten bahs etmişler ama performans olarak aldıkları verimden pek sorun etmiyorlar sesi.
Benim eğer SSD alma şansım olsaydı SSD + SEAGATE3.5 2TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK alıcaktım.
Eğer SSD alma şansın varsa kapesite + SSD hızı derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı