1500 TL'ye ekran kartı tavsiyesi

YasirHoca

Kilopat
Katılım
8 Nisan 2014
Mesajlar
2.024
Makaleler
5
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar yakın bir zamanda ekran kartı alacağım bütçem en fazla 1500 TL kafamda R9 290 Vapor-X almak var. Fakat bu kart nasıldır, beni kaç yıl ultra ayarlarda götürür?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkcası sapphire almayı istemiyorum, çünkü bir kere sapphireden ağzım yandı birdaha yansın istemiyorum. Powercolor pcs+ güzel bir seçim olacaktır. Ben sadece powercolor pcs+ r9 290x modeli var diye biliyordum. :)
 
Eski kartım zaten Sapphire R9 290 idi, fakat oyunları en düşük ayarda açmama rağmen kart 79 derece ısınıp yarım saat oynadıktan sonra kendini kapatıyordu. Vatan bilgisayar Malatya şubesine götürdüm. Orada da test ettik aynı sorun orada da olunca yetkili arkadaşlar: "Servise yollayalım muhtemelen iade edeceklerdir dilerseniz yeni bir kart ile değiştirebilirsiniz" dediler. Bende üstüne biraz fark koyup Vapor-X almaya karar verdim bütün olay bundan ibaret. :)
 
Teknoloji şans işidir. Şansın varsa sorunsuz bir kart şansın yoksa sende olan gibi sorunlu kartlar. Bana soracak olursan kesinlikle TRI-X ama PCS+ seni yarı yolda bırakmaz emin ol.
 
Şansla bir alakası yok benim kartımı denedikten sonra sıfır kutudan yeni bir sapphire tri-x ile de denediler aynı sorun onda da oldu hatta o daha fazla ısındı bile. Sanırım sorun sapphire markada.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı