1500 TL'ye ekran kartı tavsiyesi

Ben sadece olanları anlatıyorum beni azarlıyormuş gibi konuşamazsın buna ne hakkın var ne de yetkin. Şahsen ben mutlu ve memnun kalmadım ifade mi özgürce dile getiremeyecek miyim?
Kardesim yanlis anladin ben seni azarlamaya filan çalışmiyorum sadece neden herkes o karti aliyor bunu aciklamani istedim. Ama yinede yanlis birsey dediysem özür dilerim.
 
Benim eski kartım sapphire r9 290 idi fakat bazı nedenlerde dolayı servise yolladım. Vatanda ki eleman yüksek ihtimal iade olucak memnun değilseniz başka bir karta yönelebilirsiniz dedi bende üzerine fark ekleyip daha iyi bir soğutmaya sahip r9 290 almayı düşünüyorum. Sen bana gtx 680 diyorsun çok ironik. ;)
 
@Silinen üye Ben sana ilginç bir öneri getireyim. Sen o 1500Tl yi 2 ye böl. 750Tl ye bir kart al. 3 yıl sonra elindeki kartı sat, o parayı kalan 750Tl ye ekle yeni bir kart al, en az 6 yıl ultra oyna :) Nedeni şu: Her geçen gün el altındaki bir başka teknoloji piyasaya sürülüyor. Günümüzün en iyi kartını alsan bile 3 sene sonrası meçhul. Bundan 3 sene sonra ki 750TL lik kart, günümüzün 1500TL lik kartından daha performaslı olacaktır. Şu an 750TL lik bir kartla(fiyatları tam bilmiyorum yaklaşık konuşuyorum) her oyunu akıcı oynarsın en azından fullHD de.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı