1500 TL'ye ikinci el Athlon II X435 ve GTX 1050 Ti sistem alınır mı?

Makaleler
1
Arkadaslar bi arkadastan bilgisayar buldum. Özellikleri ve fiyatı 1550 TL, almayı planlıyorum. Sizce de uygun mu? Bu arada kasa 350 veya 300W. Evine gidip test ettim sorun yok gibi.

Screenshot_20171201-081242.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence fiyatı uygun alabilirsiniz, kasa hakkında bi bilgi vermemişsiniz.

Neden kesinlikle alınamayacağınıda belirtin madem, bu fiyata 250 GB SSD + monitörlü ikinci el sistem bulmak kolay değil.

Daha iyi bir ilan bulunabilir.

Oyun ve günlük kullanım için alınacağını varsayıyorum. O işlemci günümüz oyunları için yetersiz ve o fiyata daha iyi ikinci el sistemler mevcut. Aslında anakart ve işlemciyi sistemden çıkarıp 1000 TL fiyata alınabilirse çok iyi olur. Ama o işlemcinin olduğu bir sisteme bu kadar para verilmez.
Ek: Şöyle bir alternatif uygulanabilir; pazarlık olur yazılmış ilanda. Bu sistem yeteri kadar pazarlık yapılarak 100-200 TL ne kadar olursa artık, alınır. Sonra işlemci ve anakartı takas yapılarak veya satılarak elden çıkarılır ve yerine 400 TL civarı bir bütçe ile i5 2500 ve uygun fiyatlı bir anakart takılır. Veya o ayarda bir kombinasyon yapılır. Çok dolaylı bir şekilde olur ama o işte o zaman gayet iyi bir sistem olur.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı