1500 TL'ye iş ve oyun için monitör tavsiyesi

uwutku

Kilopat
Katılım
29 Aralık 2017
Mesajlar
364
Çözümler
1
Ortalama 1500 TL civarında, fazla aşmayacak. En önemli kısım ekranın büyük olması. Çok iyi yenileme hızları veya tepki sürelerine ihtiyacım yok. Uzun ömürlü kullanabileceğim hem iş hem oyun için bir monitöre ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
 
Ben is icin 2 monitorden daha azini kullanamiyorum. Bence o parayi 2 ye bolup, 2 tane 1080p monitor al.

Hali hazırda düşük seviye bir monitör var. Bu ikinci olacak, tavsiye için teşekkürler.


Aslında sınırı 2000 TL olarak seçmiştim ama yine benzer şekilde sınırı geçmeler olur diye 1500 TL olarak değiştirdim. Tabi ufak boyut farkları için büyük miktarlara ödemek istemem :)

Kullanım senaryosuna göre panel önerilir. VA panel saçma değil. Tam tersine hayat kurtaran bir panel. 31.5" 1080P için çok büyük olur. Aralarından VA2719 alınır.

Sanırım aynı markada 31.5 boyutuna çıktığımda 600 TL fark oluşuyor. Bu boyutun bir sakıncası mı var? Uzun süre 15.6 boyutunda dizüstü kullandım. Daha sonra 18.5 boyutunda bir monitör ile çalıştım. Artık ufak tefek görüntülerden sıkıldığım için büyük bir ekrana geçmek istiyorum. Biraz ayrıntı verebilirseniz sevinirim.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı