15000 Hackintosh + Gaming laptop önerisi

Bütçe
15000

Horu.

Kilopat
Katılım
30 Mart 2014
Mesajlar
117
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar,
Hem oyun oynayabileceğim hem de Hackintosh yapabileceğim bir laptop arıyorum. 15000 lira bütçem var. Mümkün müdür acaba? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Not: SSD'nin 512 GB olması yeterli. İleride macOS için ayrı bir SSD alabilirim, o yüzden ikinci SSD slotu olan bir laptop olabilirse çok iyi olur.
 
Hackintosh kurabileceğim bir laptop demiş arkadaş? Ayrıca yanlış kategoride konu açmışsın dostum bunun için kategori var.
Hackintosh kurabileceğin ve oyun oynayabileceğin bir PC için maksimum 10850H ya da 10870H yani Comet Lake ya da maksimum İcelake olabilir. 11. Nesil ve üstü ya da AMD işlemcilerin desteği yok. Harici ekran kartlarını ise sadece Windowsta kullanabilirsin. Bu yüzden Dual boot yapman gerekecek.
 
iGPU ile Hackintosh yapılır. Zaten yeni nesil Gaming laptoplardaki hiçbir NVIDIA harici GPU desteklenmiyor.


Hackintosh için uygun değil.
 
Desteği yok. Intel IGPU'su içeren işlemcili laptop almak lazım Hackintosh yapabilmek için. Yukarıdaki biri paylaşmış zaten.
O zaman öyle bir laptop yok gibi gibi. Hackintosh önerileri için takip ettiğim bir sitede 1650 çalışıyor yazıyordu diye hatırlıyorum. İntel iris istediği performansı vermeyebilir.
 
O zaman öyle bir laptop yok gibi gibi. Hackintosh önerileri için takip ettiğim bir sitede 1650 çalışıyor yazıyordu diye hatırlıyorum. İntel iris istediği performansı vermeyebilir.
Arkadaş macOS'u gündelik işler, Windows'u oyun için kullanacak sanırım zaten. Yani sorun yaşayacağını sanmıyorum.
 
Yanlış kategori için özür dilerim. O zaman şu an için Dell G15 en iyi tercih gibi gözüküyor. macOS'i Swift'e başlamak için kullanacağım, önerilen sistemler yeterli olur diye düşünüyorum. Sonuçta video editing gibi işlerde kullanmayacağım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı