15000 TL 3060/6600/6600XT/3060Tİ sistem önerileri

Dlss Fsr den iyi değil. Fan boy olduğunu düşünerek objektif olman gerektiğini düşünüyorum. Dlss bazı oyunlarda 5-6 fps fark ediyor.
Hem laptopta hem de evdeki sistemimde AMD sistem kullanan biri olarak bunu söylüyorum. 3070 sistemi olan bir arkadaşıma gidip DLSS'in nasıl olduğunu deneyimledim. FSR daha kolay uygulansa ve daha çok oyunda kullanılsa da DLSS 2.0 ve üstü kullanan oyunlarda DLSS daha kaliteli bir görüntü sunuyor. Bazı oyunlarda FSR ile DLSS arasında pek fark yok ama test ettiğim 6-7 oyunda DLSS genel olarak daha iyi bir sonuç verdi.
Burada tarafsız olarak düşüncelerimi aktarırken Nvidia fan boyu ilan edilmem de gayet komik oldu. Şayet 6700XT ve 3070 arasında daha geleceğe dönük olması açısından 6700XT önerdiğim için AMD fan boyu ilan edilmiştim.

Tabii canım yoktur. İnsanlar o yüzden 5000 serisi için 500 anakart öneriyorlar. Git biraz araştır. B450 M-K ile ne kaybettiğinin farkında değilsin.
Sen söylesene ne kaybettiğimi. Daha anakartın üstündeki VRM ve faz ve SoC nedir onu bilmiyorsun burda yetmez diyorsun. Mesaj sayım az diye bana inanmıyorsan 20K mesajı olan @BerkayZ87 de anlatır sana.

Tabii canım yoktur. İnsanlar o yüzden 5000 serisi için 500 anakart öneriyorlar. Git biraz araştır. B450 M-K ile ne kaybettiğinin farkında değilsin.
Ben Ryzen 7 5800X ile B450 Tomahawk MAX kullanıyorum tek kaybım PCI-E 4.0 o da 980 PRO kullanmıyorsan SSD'de önemsiz, ekran kartında zaten %5'ten öte performans farkı yok. Kısacası insanların ne önerdiğine değil kendine göre mantıklı olan öneriyi yap.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı