15klık en kötü 3070 alabileceğin bir sistemde 100GB SSD 500W PSU mu kullanacaksınız?
SSD 465 GB yazmış. Keşke iyi okusaydınız.
15klık en kötü 3070 alabileceğin bir sistemde 100GB SSD 500W PSU mu kullanacaksınız?
Ne tesadüftür ki hdd de 100 gb yazmış. Haliyle hiç birşeyi doğru yazmadığı gibi tam tersi olabileceğine kanaat getirerek 100gb olanın ssd olduğunu tahmin ettik. Sizce sisteminde 465 gb ssd ve 100 gb hdd mi var ?SSD 465 GB yazmış. Keşke iyi okusaydınız.
Eski bir sistem olduğu için HDD nin 100GB olması normal. Geçmişte vardı 100 GB HDD ler.Ne tesadüftür ki hdd de 100 gb yazmış. Haliyle hiç birşeyi doğru yazmadığı gibi tam tersi olabileceğine kanaat getirerek 100gb olanın ssd olduğunu tahmin ettik. Sizce sisteminde 465 gb ssd ve 100 gb hdd mi var ?
Tamam abi sensin. O zaman tartışmamıza bir ara verelim ve sen güzel kardeşimize 15k lık bir yükseltme öner mutlu mesut konudan ayrılalım.Eski bir sistem olduğu için HDD nin 100GB olması normal. Geçmişte vardı 100 GB HDD ler.
Arkadaşlar öncelikle bu karışıklığa neden olduğum için özür dilerim ben bikere pc den çok anlayan biri olmasamda ufak tefek bilgim var demek istediğim konu 15000 tl ye pc güçlendirme hiç mi bütçe fazla olduğunu görmediniz ? Sadece ben pc yi yükseltmek yada sıfırdan alcam sizdende tavsiye bekliyorumTamam abi sensin. O zaman tartışmamıza bir ara verelim ve sen güzel kardeşimize 15k lık bir yükseltme öner mutlu mesut konudan ayrılalım.
Tamam kesin olarak 15 bin liraya şu anda sistem alabilirsin ama neredeyse hiçbir yerde 15 bin liralık sisteme yakışan ekran kartı yok istersen dc ver oradan daha rahat anlatabilirim.Arkadaşlar öncelikle bu karışıklığa neden olduğum için özür dilerim ben bikere pc den çok anlayan biri olmasamda ufak tefek bilgim var demek istediğim konu 15000 tl ye pc güçlendirme hiç mi bütçe fazla olduğunu görmediniz ? Sadece ben pc yi yükseltmek yada sıfırdan alcam sizdende tavsiye bekliyorum
Rtx 3070 stoğu var mı gerçektenBu sistemi alın;
![]()
ULTIMA-3070 / AMD Ryzen 5 5600 TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500 GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Dc Ata Ömer 6410Tamam kesin olarak 15 bin liraya şu anda sistem alabilirsin ama neredeyse hiçbir yerde 15 bin liralık sisteme yakışan ekran kartı yok istersen dc ver oradan daha rahat anlatabilirim.
Rtx 3070 stoğu var mı gerçekten
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.