15000 TL i5 3470 ve GTX 1050 Ti sistem yükseltme

Tamam abi sensin. O zaman tartışmamıza bir ara verelim ve sen güzel kardeşimize 15k lık bir yükseltme öner mutlu mesut konudan ayrılalım.
Arkadaşlar öncelikle bu karışıklığa neden olduğum için özür dilerim ben bikere pc den çok anlayan biri olmasamda ufak tefek bilgim var demek istediğim konu 15000 tl ye pc güçlendirme hiç mi bütçe fazla olduğunu görmediniz ? Sadece ben pc yi yükseltmek yada sıfırdan alcam sizdende tavsiye bekliyorum

Arkadaşlar öncelikle bu karışıklığa neden olduğum için özür dilerim ben bikere pc den çok anlayan biri olmasamda ufak tefek bilgim var demek istediğim konu 15000 tl ye pc güçlendirme hiç mi bütçe fazla olduğunu görmediniz ? Sadece ben pc yi yükseltmek yada sıfırdan alcam sizdende tavsiye bekliyorum
Tamam kesin olarak 15 bin liraya şu anda sistem alabilirsin ama neredeyse hiçbir yerde 15 bin liralık sisteme yakışan ekran kartı yok istersen dc ver oradan daha rahat anlatabilirim.
Bu sistemi alın;
Rtx 3070 stoğu var mı gerçekten

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı