15000 TL sistem toplama tavsiyesi

Bütçe
15000TL

Deniz1999

Centipat
Daha fazla  
Merhaba benim bilgisayarım bana yetersiz geldiği için kendime yeni PC toplamaya karar verdim sizce nasıl bu sistemi kullanan var mı önerir misiniz veya bu fiyat bandında başka hangi sistemler var bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ekran kartı olarak RX 580 düşündüm bu arada 2. el alacağım.
İşlemci olarak ya AMD 5 5500 ya da i3 12100F arasında kaldım. Ama Intel alacağım büyük ihtimalle bu da 2. el olacak.
Anakart olarak ASUS Prime H610M-E Intel düşündüm onu sıfır almayı düşünüyorum.
RAM olarak 16 GB RAM düşündüm ama uygun bir fiyata bulamadım siz bulursanız atarsanız sevinirim bu da 2. el olacak.
SSD yerine hard disk almayı düşündüm sizce nasıl alınır mı? SSD?
Soğutucu olarak daha karar vermedim ama çok ısınıcağını zannetmiyorum işlemci soğutucusu olarak da yardımcı olursanız iyi olur.
Kasa olarak uygun bir şey alacağım kafamda yok daha.
Güç kaynağı daha belli değil iyi bildiğiniz güç kaynağı varsa atarsanız iyi olur.
Unuttuğum bir şey varsa siz ekleyin.
Bütçe: 15000 TL.

sizin dediğiniz 7600 lü kasa bulamadım ama ekran kartına baktığımda baya pahalı geldi
15k yı geçer gibi geldi
16 bin civarına 2.el hazır sistemler var. Sadece ekran kartı fiyatına bakmak yanıltıcı olur. Örneğin RTX4060 sıfır sistemler 20 bin tl'ye satılıyor ama ekran kartı sadece 11 bin tl felan. Sebebi de hazır sistemlerde ekran kartı daha uyguna satılıyor.

ARC A750 sistemler de var bu bütçede.

16 bin civarına 2.el hazır sistemler var. Sadece ekran kartı fiyatına bakmak yanıltıcı olur. Örneğin RTX4060 sıfır sistemler 20 bin tl'ye satılıyor ama ekran kartı sadece 11 bin tl felan. Sebebi de hazır sistemlerde ekran kartı daha uyguna satılıyor.

ARC A750 sistemler de var bu bütçede.
önerebiliceğin varmı hazır sistem uygun 15 bin tl gibi fiyata

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı