15000 TL'ye hangi telefon alınmalı?

TheSylar

Kilopat
Katılım
6 Haziran 2014
Mesajlar
200
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba, bu aralar telefon alma çabası içerisindeyim ve yaklaşık olarak maximum 15 k verebileceğim bir telefon arayışındayım. Telefonlardan vs. çok iyi anlayan birisi olarak ülkemizin kuru yüzünden inanılmaz kararsız kalmış vaziyetteyim. Sorun şu ki iPhone 12 64 GB mavi almak istiyorum lakin dolar kurunun giderek artması yüzünden 12 sevdamdan ciddi anlamda vazgeçmiş durumdayım. iPhone 11 64 GB su yeşili olan cihazda 2019 çıkışlı olması sebebiyle güncellemeyi tahmini olarak 2024 yılında sonlandıracak. Android tarafında da açıkçası yıllardır Android kullanıyorum çeşitli yazılımsal ve donanımsal sıkıntılar illaki çıkıyor IPhone'a kıyasla. Ne yapacağımı şaşırdım arkadaşlar, yorumlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 2. el garantili temiz telefon almak istesem bile adamlar 0 fiyatıyla aynı etiket koyuyor. Açıkçası benim de içimden gelmiyor o kadar para vermek ama bilmiyorum fiyatlar her geçen gün artıyor. Neye güveneceğimi şaşırdım 13 mini şu anda 0'ı 20k ikinci eli olsa olsa 18k olacak hocam :)
 
iPhone = uzun ömür & kalite.

Kesinlikle katılıyorum. Abimde iPhone 11 var az önce çeşitli kanallardan S22 ile testlerini izledim. 2019'daki cihaz 2022 çıkışlı cihazın genel olarak önüne geçiyor tabii ki de S22'nin ekranı depolaması daha iyi ancak bunları gözümden anında silecek özelliği bataryası. iPhone 11 beni rahat bir şekilde 5 hatta 6 yıl götürecektir. Pili zayıfladığında garanti kapsamında değiştirme yaptığımda benden iyisi yok :) bunları 3 4 yıl önce yazdığımı görsem inanmazdım ancak iPhone cihazlar her zaman daha iyi oldular ve böyle devam edeceğini tahmin ediyorum.
 
S22, güncelleme bakımından aşağı yukarı iPhone 11 ile aynı süre gidecektir zaten. O yüzden güncellik bakımından 11 üstündür demek pek doğru değil. Onun dışında yazılım olarak tabii ki iOS daha iyi.

Ben S22 alırdım iPhone 11 yerine.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı