15000 TL'ye hazır sistem önerisi?

Bütçe
15 bin tl
Hocam monitör için 3-4 bin TL ayıracağım önerin var ise alırım inan çok kararsızım dediğim gibi FPS oyunları seviyorum PUBG Mobile Valorant CS:GO vs 2 k 165 Hz mantıklı olur mu benim için bilmiyorum 24 inç 1080p olması daha iyi gibime geliyor o yüzden 3060 Ti da kalayım diyorum.

Umarım her şey istediğin gibi olur da alırsın dostum hayat farklı bir maraton bir anda değişebiliyor :)

Ufak bir bilgilendirme: 165Hz - 240Hz arasi fark pek belli olmuyor çogu FPS oyununda özellikle Online ise.
O yuzden linkini vermis oldugum monitöru de tercih edebilirsiniz.

Ufak bir bilgilendirme: 165Hz - 240Hz arasi fark pek belli olmuyor çogu FPS oyununda özellikle Online ise.
O yuzden linkini vermis oldugum monitöru de tercih edebilirsiniz.
Lütfen yanlış bilgilendirme yapma 165hz kullanıcısıyım internet kafe de 240hz de deneyimledim bam başka bir dünya 144-165hz arasında fark yok demek istediniz galiba?

Lütfen yanlış bilgilendirme yapma 165hz kullanıcısıyım internet kafe de 240hz de deneyimledim bam başka bir dünya 144-165hz arasında fark yok demek istediniz galiba?
Bilmiyorum youtube da test videosu izlerken pek fark goremedim açıkçası.
Buyuk bir fiyat aralığı var ama.

Bilmiyorum youtube da test videosu izlerken pek fark goremedim açıkçası.
Buyuk bir fiyat aralığı var ama.
Dostum bütün mesajlarını okudum sen de kendi mesajlarını bi oku ve daha fazla yazma istersen?
@Kartex 3060 ti ve 1080 de kalıcam sanırım
@Syeux
ASUS TUF GAMING 24.5" VG259QM 280Hz 1ms 2xHDMI DP HDR IPS Gaming Monitör | ITOPYA

Bu daha iyi olmaz mı ? Hem 280 hz hem ips panel
Hocam E-Spor düzeyinde oynayacağım diyorsanız BenQ Zowie 240Hz monitör alın. Eğer E-Spor düzeyinde değilseniz 280Hz alın.

@Kartex 3060 ti ve 1080 de kalıcam sanırım
@Syeux
ASUS TUF GAMING 24.5" VG259QM 280Hz 1ms 2xHDMI DP HDR IPS Gaming Monitör | ITOPYA

Bu daha iyi olmaz mı ? Hem 280 hz hem ips panel
Olabilir hocam faceiten tanıdığım bir arkadaşımda var 3 4 aydır kullanıyor alınabilir ama uğraşmazdım BENQ tercih ederdim nedeni bilmiyorum ama BENQ varsa ben orada :D.
Dostum bütün mesajlarını okudum sen de kendi mesajlarını bi oku ve daha fazla yazma istersen?

Hocam E-Spor düzeyinde oynayacağım diyorsanız BenQ Zowie 240Hz monitör alın. Eğer E-Spor düzeyinde değilseniz 280Hz alın.
Aynen arkadaşın dediği gibi de yapabilirsin gündelik hayatta daha çok işine yarar IPS panel vb vb.

Ve cidden Kartex dostum lütfen bilmediğin konularda yorum yapma insanlar binlerce para koyuyor ortaya insanları yanlış yönlendirebilirsiniz.

Yok değilim hocam keyfi sadece 😅 anladım teşekkür ederim fikrin için. Bırak diğer arkadaşta belirtsin fikirlerini ben zaten dikkate alınıcakları alıyorum 😁
Olabilir hocam faceiten tanıdığım bir arkadaşımda var 3 4 aydır kullanıyor alınabilir ama uğraşmazdım BENQ tercih ederdim nedeni bilmiyorum ama BENQ varsa ben orada :D.

Aynen arkadaşın dediği gibi de yapabilirsin gündelik hayatta daha çok işine yarar IPS panel vb vb.

Ve cidden Kartex dostum lütfen bilmediğin konularda yorum yapma insanlar binlerce para koyuyor ortaya insanları yanlış yönlendirebilirsiniz.
Çok teşekkür ederim hocam fikirlerin için yardımcı olduğun için o sistem ve bu monitörü alıcam galiba bakalım aldığım zaman paylaşırım sizinle

Alternatif olarak bu 2 sistemi öneririm. 1. sistemde SSD'yi 2. sistemde ise harddisk eklerseniz iyi olur 2 side gayet iyi sistemlerdir.
1080p kullanacağı için 3070i eledi arkadaş ve 2. sistemde PSU mu yok ben mi göremiyorum?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı