1500TL Ekran kartsız sistem önerisi

@Qrtizon Ben senin kardeşin değilim. Ayrıca emek vermekten kaçındığınız için "ekleyemem" diyorsunuz. Bu yanlış bir üslup. "ekleyemem" ile "eklemek istemiyorum" farklı cümleler.

@Qrtizon İnternet aracılığı ile parçaların specs bakımdan karşılaştırabilirsiniz.

Üslûbunuzdan hiç hoşlanmadım doğrusu. Ekleyemem kardeşim birdaha upgrade şansım olmayacak.

Ha birde ek olarak benim topladığım sistemin + ve -'lerini söylerseniz sevinirim.
Şefim. 2400 MHZ ram istiyorum çünkü ileride yükseltme yapacağım diyorsunuz. Fakat ileride yükseltme yapacaksanız 2400 MHZ ram kullanmak için o anakart'ı da değiştirmeniz gerekiyor. Dolayısıyla 2133 MHZ ram alınız. Ayrıca i5 6500 bir işlemci aldıysanız, iyi bir ekran kartı alacaksınız demektir. Yani PSU(Güç kaynağı) en az 600W felan olsun. Ayrıca 80+ sertifikalı olması iyi olur...

@Qrtizon Ben senin kardeşin değilim. Ayrıca emek vermekten kaçındığınız için "ekleyemem" diyorsunuz. Bu yanlış bir üslup. "ekleyemem" ile "eklemek istemiyorum" farklı cümleler.
Çözemedim seni, bak şimdi birader bu benim bilgisayara harcayacağım son para. Elime birdaha para geçmeyecek ve ben bu sistemi 3 4 sene kullanacağım. Emek vermekten kaçındığınız derken? Neyse galiba kendi topladığım sistemi alacağım.

@Qrtizon Ben sizin kardeşiniz değilim. "birader", İngilizce'deki "brother" kelimesinden gelir. "brother" erkek kardeş anlamına gelmektedir. Biraz daha fazla çalışır, elinize bütçe ayırır SSD alırsınız. Ha siz derseniz ki ben emek veremem. Karar sizin.

Beni çözemiyorsanız vücudunuzdaki en büyük nimeti yeteri kadar kullanmıyorsunuz demektir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı