Artarsa1500TL'ye gamepad almayı düşünüyorum. Önerileriniz var mı?
![]()
GamePower Force RGB Kablosuz Beyaz Gamepad (2.4G, Bluetooth,Kablolu) (PC Uyumlu) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
1500TL'ye gamepad almayı düşünüyorum. Önerileriniz var mı?
Artarsa.
![]()
Fantech Shooter III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Gamepower gibi markalar önermiyoruz forumda genellikle kronik sorun çıkıyor veya kalitesiz oluyor.
Hocam daha önce PS kolu deneyimim var Xbox tarzı kollarda oynamadımda tutuşu rahat mıdır üstteki joyistiğe ulaşmak rahatmı.
Hocam daha önce PS kolu deneyimim var Xbox tarzı kollarda oynamadımda tutuşu rahat mıdır üstteki joyistiğe ulaşmak rahatmı.
Ben bunu görmemiştim sağol arkadaşa atmışsın.O sürümüde mevcut Fantech Revolver III Oyun Kolu
Gamepower gibi markalar önermiyoruz forumda genellikle kronik sorun çıkıyor veya kalitesiz oluyor.
Forumda yenisiniz sanırım. Sonic T80 gibi monitörler bile önerdiğimiz oldu.Gamepower gibi markalar önermiyoruz forumda genellikle kronik sorun çıkıyor veya kalitesiz oluyor.
Artarsa
![]()
Fantech Shooter III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Forumda yenisiniz sanırım. Sonic T80 gibi monitörler bile önerdiğimiz oldu.
Gamepower fason üretim bir firma, eğer kaliteli bir ürüne etiket basarsa öneririz.
Hocamın dediği gibi SMX X15 ile aynı kasaya sahip. Sadece Android desteği yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.