1500TL R5 5600 için kule tipi soğutucu önerisi

Ettim. Vidalar sıkılı. Termal macun ideal seviyede.

Dostum Donanım Arşivi'nin bir videosu mevcut. O videodan bir fotoğraf atacağım. Orada 9600X, 7600X´e kıyasla 25 derece daha iyi performans veriyor.

Aynı şekilde diğer bir attığım fotoğrafta M200 soğutucu ile bile soğutulabildiği gözlemleniyor.

Montajda hata yapmışsın demek ki. Bu videodan nasıl montaj edileceğini öğrenebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• 1739614578087.png
    1739614578087.png
    249 KB · Görüntüleme: 25
  • 1739614619631.png
    1739614619631.png
    217,8 KB · Görüntüleme: 13
Dostum Donanım Arşivi'nin bir videosu mevcut. O videodan bir fotoğraf atacağım. Orada 9600X, 7600X´e kıyasla 25 derece daha iyi performans veriyor.

Aynı şekilde diğer bir attığım fotoğrafta M200 soğutucu ile bile soğutulabildiği gözlemleniyor.

Montajda hata yapmışsın demek ki. Bu videodan nasıl montaj edileceğini öğrenebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam eminim montajda sorun yok. Ya termal macunu kötüdür o zaman. Keşke kutusundan çıkan değil de elimdeki CM macunu kullanaydım.

Bakım yapmadıysan hiç bu sıcaklıklara ulaşabilir. O radyatör sağlam tozlanmıştır. Güzel bir bakım ve termal macun yenilemesi yap güzel sıcaklıklara gelir.

Daha uygununu arıyorsan MERHABA150 kodu ile bu ürünü 799TL'ye alabilirsin. Kaliteli parçalara sahip olsun istiyorsan termalright 999TL olanı al.

Bakım yaptım fakat stok soğutucu gene çok bir iş yapmıyor 70 derecelere kadar çıkmakta işlemci

Bende de problem yok o zaman suçu kime atacaz 😀

Yani üründe veya sizde kusur var, bunun dışında bir sorun olamaz değil mi? Ürün sizde kötü çalışıyor diye "çöp" mü oluyor yani? Bu mantığa göre ben MSI marka ekran kartı veya anakart aldım sürekli mavi yiyorum diyelim MSI "çöp" marka o zaman. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı