1500TL R5 5600 için kule tipi soğutucu önerisi

Ettim. Vidalar sıkılı. Termal macun ideal seviyede.

Dostum Donanım Arşivi'nin bir videosu mevcut. O videodan bir fotoğraf atacağım. Orada 9600X, 7600X´e kıyasla 25 derece daha iyi performans veriyor.

Aynı şekilde diğer bir attığım fotoğrafta M200 soğutucu ile bile soğutulabildiği gözlemleniyor.

Montajda hata yapmışsın demek ki. Bu videodan nasıl montaj edileceğini öğrenebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• 1739614578087.png
    249 KB · Görüntüleme: 25
  • 1739614619631.png
    217,8 KB · Görüntüleme: 13
Hocam eminim montajda sorun yok. Ya termal macunu kötüdür o zaman. Keşke kutusundan çıkan değil de elimdeki CM macunu kullanaydım.

Bende de problem yok o zaman suçu kime atacaz
hocam bu soğutucular dediğiniz gibi kötü değil illa ki bir sorun vardır. Soğutucudaki plastiği çıkardınız mı diye soracam fakat "onu da unutur muyum o kadar değil" falan demeyin olabilir böyle şeyler .

Bakım yaptım fakat stok soğutucu gene çok bir iş yapmıyor 70 derecelere kadar çıkmakta işlemci

İfadeler: kxy
Bende de problem yok o zaman suçu kime atacaz

Yani üründe veya sizde kusur var, bunun dışında bir sorun olamaz değil mi? Ürün sizde kötü çalışıyor diye "çöp" mü oluyor yani? Bu mantığa göre ben MSI marka ekran kartı veya anakart aldım sürekli mavi yiyorum diyelim MSI "çöp" marka o zaman.

İfadeler: kxy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…