Bende marka fanboyluğunun saçma olduğunu, sırf Everest ya da sosyalde kötülenen bir marka olduğu için tüm ürünlerine rezalet gözüyle bakılmasına karşı duruşumu sergiliyorum. Anlayabildin umarım. Coğrafya hocamızın dediği gibi: Do you understand me?İnsanlara marka fanboyu falan gibi saçma bi kelimeyi yakıştırmışsın. Eyvallah. Peki sen ne yapmış oluyorsun ?
Tamam kardeş hiçbir ürünün iyi yanı yok. Bütün iyi ürünleri Asus, MSİ, Cooler Master yapar ve başka hiçbir firmanın iyi ürünü olamaz. Anlıyorum. O kadar takmışsın ki kafaya markayı Türkçe'yi unutmuşsun. Önce tekrar liseye gidip Türkçe'yi öğren sonra tartışalım. Daha yazdıklarımı okuduğun zaman ne demek istediğimi açık açık belirtmeme rağmen başka anlamlar yüklüyorsun sonra kendi anladığın yazıya cevap yazıyorsun ve konu kayıyor.Başından beri yanlış yapıyorsun. İnsanlar fikirlerini paylaşırken ortaya atılıp marka fanboyluğu dediğin saçma sapan kelimeyi kullanıyorsun. Aslında bahsettiğin olayı durduk yere ortaya atılıp hayır onu kötülemeyin onunda iyi yanları var diyerek kendin yapıyorsun. Birde gelmiş bana ders vermeye çalışıyorsun. Oldukça da komiksin. Coğrafya öğretmenine selamlarımı ilet. Keza ben coğrafya dersini en son lise son sınıfta gördüm ve üzerinden oldukça uzun zaman geçti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.