150TL'ye Bilgisayar kasası önerisi

İnsanlara marka fanboyu falan gibi saçma bi kelimeyi yakıştırmışsın. Eyvallah. Peki sen ne yapmış oluyorsun ?

İnsanlara marka fanboyu falan gibi saçma bi kelimeyi yakıştırmışsın. Eyvallah. Peki sen ne yapmış oluyorsun ?
Bende marka fanboyluğunun saçma olduğunu, sırf Everest ya da sosyalde kötülenen bir marka olduğu için tüm ürünlerine rezalet gözüyle bakılmasına karşı duruşumu sergiliyorum. Anlayabildin umarım. Coğrafya hocamızın dediği gibi: Do you understand me?

Başından beri yanlış yapıyorsun. İnsanlar fikirlerini paylaşırken ortaya atılıp marka fanboyluğu dediğin saçma sapan kelimeyi kullanıyorsun. Aslında bahsettiğin olayı durduk yere ortaya atılıp hayır onu kötülemeyin onunda iyi yanları var diyerek kendin yapıyorsun. Birde gelmiş bana ders vermeye çalışıyorsun. Oldukça da komiksin. Coğrafya öğretmenine selamlarımı ilet. Keza ben coğrafya dersini en son lise son sınıfta gördüm ve üzerinden oldukça uzun zaman geçti.

Tamam kardeş hiçbir ürünün iyi yanı yok. Bütün iyi ürünleri Asus, MSİ, Cooler Master yapar ve başka hiçbir firmanın iyi ürünü olamaz. Anlıyorum. O kadar takmışsın ki kafaya markayı Türkçe'yi unutmuşsun. Önce tekrar liseye gidip Türkçe'yi öğren sonra tartışalım. Daha yazdıklarımı okuduğun zaman ne demek istediğimi açık açık belirtmeme rağmen başka anlamlar yüklüyorsun sonra kendi anladığın yazıya cevap yazıyorsun ve konu kayıyor.

Sırf Cooler Master olduğu için vazgeçtiği şeylere bak. Ne mantığı var bunun? USB 3.0, kablo toplama, 7 adet fan, PSU'nun aşağıda olması ve 12V kanalından 480 Watt güç sağlaması. Bu kasayı Cooler Master veya başka bir firma yapsa onu önerirdin. İşte sırf markası Everest diye önermemene ben fanboyluk diyorum. Olay benim için Cooler Master, Everest ya da başka bir marka değil. Benim için olay uygun bir F/P kasası. Ama senin için bütün olay Everest olmasında ne olursa olsun. İşte ben buna marka fanboyluğu diyorum. Umarım bu sefer iyice okudun ve anladın.

Arkadaşlar başlıkta tartışmanıza gerek yoktu. Benim bütçem 150 TL ve şuan kullandığım kasa zaten berbat, 7-8 yıllık bir kasa. O yüzden 150 TL civarında işimi görebilecek bir kasa benim için yeterli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…