Hell Let loose.150 TL bütçem var. Steam indirimlerinden oyun önerebilir misiniz? Her türlü oyunu oynarım. AC Origins alacaktım fakat sistem kaldırır mı şüpheliyim.
AC Origins'i sistem kaldırır onda sorun yok, ancak ilginizi çeker mi bilmem son zamanlarda popüler olan Chivalry 2'ye de bakmanızı tavsiye ederim.
Tam emin değilim ancak oynarsınız yüksek ihtimalle. Ekran kartınız minimum istenene göre ekstra iyi.Pek hoşuma gitmedi hocam. AC Origins medium ayarlarda 60 FPS oynayabilir miyim?
PC si 1050 ti değil 1050 o kadar da iyi bir ekran kartı değil artık. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam 1050 2gb bir VRAM a sahip.Tam emin değilim ancak oynarsınız yüksek ihtimalle. Ekran kartınız minimum istenene göre ekstra iyi.
Ona dikkat etmemiştim.PC si 1050 ti değil 1050 o kadar da iyi bir ekran kartı değil artık. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam 1050 2gb bir VRAM a sahip.
Bakiyem steam'de hocam. AC Black Flag bitirmiştim, Dying Light'ta bitirdim.Monster Hunter World - Chivalry 2 - AC Black Flag - Dying Light - Kingdom Come Deliverance - Watch Dogs 2 liste daha da uzatılabilir. Benim tavsiyem bunların yerine git 3-4 aylık Xbox Game Pass al. O süreçte ayırdığın vakte göre bir çok singleplayer oyun bitirip, yeni oyunlar deneyebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.