15400 TL Intel i7 6900K Sistem Toplama

Eğer arkadaş bilgisayarı satın alırsa ve fotoğrafları buraya atmazsa arkadaşı 10 yaşında ki bir çocuk yerine koyacağım. Haberi olsun. bkz. Hayali sistem
Böyle diyeceğim demesine de beni bir gülme tutuyor. Arkadaşın profil fotoğrafı Minecraft... Minecraft oynayan kitlenin %90'ının 5-10 yaş arası olduğunu ve her oyunda küfreden kitle olduğunu var sayarsak bu konu hayali sistem konusudur arkadaşlar. İtibar etmeyiniz.
İbretlik tespit bu olsa gerek.
 
Merhaba, Sistemde GTX 1080 ekran kartı olacak.

Sistemi teknobiyotikten toplayacağım.

İlk olarak anakart seçimin yanlış. Asus X99 Deluxe II dahi anakart işini görecektir. İşlemci soğutucuyu Corsair H100i ile değiştirmeni tavsiye ediyorum. Bu sisteme GTX 1080 alınmalı yoksa çalışmaz. RAM açısından pahalı sistemlerde Corsair Dominator ya da Vengeance serisinden RAM almanı tavsiye ediyorum. Kasayı ise full tower bir kasa ile değiştirmen gerekir. Windows 10'u ise Kinguin gibi sitelerden 80 - 100 TL arasında alabilirsiniz.
Sistemi söylediğin gibi değiştireceğim
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam da kardesim bilmiyorsan bilmiyorum de. Almayacaksan almayacağım ama bir hayal de. Bir aciklama yap da biz de ona gore konuşalım.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı