Bu bütçeye RTX 3050 saçma olur. İtopya'da 3050 sistemler 10.000 TL civarında zaten.Bundan daha iyisini toplayabileceğimi düşünmüyorum. Güç kaynağı biraz düşük ama ileri dönemlerde ufak ayarlamalar yapılır zaten. Ama bu fiyata daha iyi toplama olur mu bilemiyorum klavye+mouse çıkarırsak güç kaynağı yükseltilebilir bilgin olsun.
Bu bütçeye RTX 3050 saçma olur. İtopya'da 3050 sistemler 10.000 TL civarında zaten.
![]()
AMD 5600-XFX 6700 10GB-GIGABYTE A520M-K-ADATA 512GB SSD-XPG 16GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 5600-XFX 6700 10GB-GIGABYTE A520M-K-ADATA 512GB SSD-XPG 16GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
bundan daha iyisini toplayabileceğimi düşünmüyorum. Güç kaynağı biraz düşük ama ileri dönemlerde ufak ayarlamalar yapılır zaten. Ama bu fiyata daha iyi toplama olur mu bilemiyorum klavye+mouse çıkarırsak güç kaynağı yükseltilebilir bilgin olsun.
Bundan daha iyisini toplayabileceğimi düşünmüyorum diyorsunuz ve 3050 sistemi 16k ya öneriyorsunuz. Bravo![]()
Önerdiğim sistemlerin neyini beğenmedin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.