16 000 TL sistem toplama önerisi

Bütçe
16000
Eğer en az 2-3 yıl kullanmak istiyorsanız sırf 4. nesil destekleyecek diye X570 almanıza gerek yok. Her yıl sistem güncellemeyecekseniz eğer. Tabi bu bütçeli bir sisteme de X570 yakışır fakat diğer nesili destekleme konusuna takılmayın çünkü zaten almayacaksınız.
R7 3700x gibi bir işlemciyi B450 anakart ile kullanmak ayıp olur.

2080 Ti tek başına 11.000 TL civarı o nasıl olmuş? Yapılabilir mi evet 3600 belki olabilir.

Düzenleme monitör dahil olmaz.

Neleri aldınız? Benim yaptığım alternatiflerden birini almanızı öneriyorum.

Monitör dahil imkansız fakat güvenilir bir site bu site, bu sistemi görünce ben de çok şaşırdım siz de inceleyip fikrinizi söyleyebilirsiniz.

Dipnot; 800 TL fiyat eklenmiş üzerine ben baktığımda daha ucuzdu.

Monitör dahil imkansız fakat güvenilir bir site bu site, bu sistemi görünce ben de çok şaşırdım siz de inceleyip fikrinizi söyleyebilirsiniz.

Dipnot; 800 TL fiyat eklenmiş üzerine ben baktığımda daha ucuzdu.
Neredeyse 17.000 TL aslında biraz zorlanılsa yapılabilir ama sağlıksız olur. Bu sistemde ekran kartı hariç her şey kısılmış doğal olarak.

2080 Super ile 2080 Ti arasında olan FPS farkının fiyatına göre çok az olduğunu düşünürsek her şeyin en pahalısı alınmadığı sürece RTX 2080 Ti önermem.

Son düzenleme:
Saçma bir sistem bu paraya RTX 2080 Super alınabilir oyunu ekran kartı oynatıyor:

1- Görsel şölen ve üstün PSU:

2- Üst seviye ekran kartı ve sıvı soğutma:

Monitör: https://www.hepsiburada.com/samsung-lc27jg54qqmxuf-27-144hz-display-hdmi-2k-qhd-freesync-cercevesiz-curved-va-oyuncu-monitor-p-HBV00000K2I2O?magaza=Samsung Türkiye&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&gclid=Cj0KCQjwnv71BRCOARIsAIkxW9FDmgu9XosKPygho3672JOZUosZec_JQ01iy1-JAYgpK1YlTQ33z_4aAunLEALw_wcB

X570 anakart seçtiğim 4. nesil uyumu garanti.

Oyun için 3900X+RTX 2070 Super yerine 3700X+ RTX 2080 Super çok daha mantıklı.
Arkadaşın topladığı sistemler çok iyi, düşünün bence

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı