16+8 RAM vs 8+8 RAM

Tamam bir de bir sorum daha var ben de Acer Nitro 5 var i5 12500H RTX3050 Ti 95W 8 GB RAM falan ama LoL'de 90FPS falan alıyorum Fortnite da kasmalar yaşıyorum araştırdım videolara falan da baktım herkes RAM'den dolayı olduğunu söylüyor 16 yapsam tam performans alırım değil mi?

16 yapsan daha iyi performans alırsın. 8 GB da drop vs yaşarsın oyunlarda.

16+8 ile 8+8'in performansı nasıl aynı oluyor acaba?

Flex Mod'la kullanın derim 8+16'yı, normalde stabil olmadığı için önerilmez Dual Channel daha iyidir ancak gelecekvari olduğu için ben 16+8 yerine öneririm hatta bir süre Single Channel çalıştırır direkt 16 GB bir modül daha alırım eğer ben olsaydım (sistemde hazır varsa bir şey diyemiyorum, çok güçlü bir sistem değilse Dual Channel olarakta gidilebilir hem daha uygun fiyatlı).

Flex Mod'la kullanın derim 8+16'yı, normalde stabil olmadığı için önerilmez Dual channel daha iyidir ancak gelecekvari olduğu için ben 16+8 yerine öneririm hatta bir süre Single channel çalıştırır direkt 16 GB bir modül daha alırım eğer ben olsaydım (sistemde hazır varsa bir şey diyemiyorum, çok güçlü bir sistem değilse Dual channel olarak da gidilebilir hem daha uygun fiyatlı).

Dün bunu kastetmeye çalıştığım için ban yedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

%3-5 bile fark etmiyor :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün bunu kastetmeye çalıştığım için ban yedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

%3-5 bile fark etmiyor :)

Eğer gerçekten dediğiniz gibiyse oha derim, önceki mesajları okumadım.

Öyle oldu vallaha bende anlamadım bu sabah açıldı banım.Şu forumda düzgün tartışma ve fikir alışverişi bile yapamiyorsak utansinlar hemen yanlış bilgi etiketinide vurdular mesajıma :) eyvallah.
Hocam direkt söyleme şeklinizden dolayı konmuş yanış anlaşılmış ancak biraz açıklasaydınız fark edilirdi aslında, doğru bilgiyi bir şekilde verdikten sonra çokta önemsememek lazım forumları bir süre sonra takmıyorsunuz birisi yoksa öbürü var (lisedeyken halen daha operasyonda olan büyük bir TR forumunda moderatörlük bile yapmıştım sınav senemde bıraktım hesaplarıma girmemek için mailimi bile değiştirdim, hobi olarak yazıyorum moderatörlük yaptığım forum dışında önceden yazdığım sayfalara yeni hesaplarla devam ediyorum biri banlarsa öbürüne yazıyorum vs takmayın derim).

Technopat Haberler

Geri
Yukarı