16:9 iyidir, 21:9 özellikle eski oyunlarda problem yaratabilir, 16:9 videoları izlerken kenarlarda Black barlarla izlersin vs. vs.
Blackbar yerine farklı uygulamlar açar. Kullanım amacı o zaten 21:9 un.
16:9 iyidir, 21:9 özellikle eski oyunlarda problem yaratabilir, 16:9 videoları izlerken kenarlarda Black barlarla izlersin vs. vs.
Doğrudur hocam. Acayip sarar tahmin edebiliyorum. Ama dediğim olumsuz yönleri de yok değil malesef.21:9 Monitörde genişlemesine film izlemenin tadını aldınmı hocam sen hiç. Sergen Yalçın'ın huzurlu uyuyuşu gibi keyif veriyor.
Eki Görüntüle 2592429
Doğrudur hocam. Acayip sarar tahmin edebiliyorum. Ama dediğim olumsuz yönleri de yok değil maalesef.
Doğrudur hocam. Acayip sarar tahmin edebiliyorum. Ama dediğim olumsuz yönleri de yok değil maalesef.
Hocam 21:9 monitörün ne gibi olumsuz yönü var?
@ozerovicAlınır keyifli
Çözümler için oyunları buradan aratıp bakabilirsin.
PCGamingWiki PCGW - an encyclopedia of PC game fixes
www.pcgamingwiki.com
"PCGamingWiki aims to list fixes and workarounds for every single PC game."
Sadece geniş ekran format oranı için değil zaten oyunların olası sorunlarını ve bunların varsa düzeltmelerini öğrenmek için 16:9 ekranında olsa alışkanlık edinmek gerekiyor.
![]()
UltraWideo - Chrome Web Store
The cross-browser extension that manipulates video aspect ratio to fit your entire screen.chromewebstore.google.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.