16:9 vs 21:9 monitör

Doğrudur hocam. Acayip sarar tahmin edebiliyorum. Ama dediğim olumsuz yönleri de yok değil maalesef.

Ben makarasına söyledim hocam 7/24 film izleyeceği yok tabii. 2017 zamanlarında İnternet kafede ben Fortnite akarken yandaki abinin CS1.6 oynadıgı gibi sadece hikayeli oyunlara sardım. (yaslandık galiba) O yüzden bu monitör tam benlik. Konu sahibide benim gibi düşünüyorsa alabilir.

Hocam 21:9 monitörün ne gibi olumsuz yönü var?

Üstte yazdılar zaten. Sürekli CS, Valorant gibi oyunlar oynuyorsan öneremeyiz. Ama internette takılıyorsan, dizi film izliyorsan, hikayeli oyunlar oynuyorsan yani yaşlandıysan çok tatlı gelir.

Alınır keyifli

Çözümler için oyunları buradan aratıp bakabilirsin.

"PCGamingWiki aims to list fixes and workarounds for every single PC game."

Sadece geniş ekran format oranı için değil zaten oyunların olası sorunlarını ve bunların varsa düzeltmelerini öğrenmek için 16:9 ekranında olsa alışkanlık edinmek gerekiyor.

@ozerovic

21:9 için yeni oled modelleri bekleyin.

Ocak ayında CES 2026 fuarında lanse edilmesi yüksek olasılık. Düşük ihtimal duyurulmasının gecikip sarkması durumunda olası kötü senaryoda en geç COMPUTEX e kalması ön görülüyor lakin tahminen CES etkinliğinde görürüz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı