16 bin TL ile sistem önerisi

Hocam eğer üste 1K koyabilirsen sana uzun süre ses çıkarmayacak bu sistemi tercih edebilirsin.

6700 XT, 3060'dan çok daha iyi neden daha düşük kas gücü olan sistemi tavsiye ettiniz ki? Ses çıkartmayacaktan kastınızı da anlamadım. AMD sürücü sorunlarını çözeli çok oldu.

3. sistemi arkadaşıma bayramda aldık. Anakartını B550 yapmıştık sadece ve son derece memnun. Ancak 12400F'li sistem almak bence daha mantıklı. Zaten 1 ve 2'nin kayda değer bir farkı yok istediğinizi seçip alabilirsiniz.

1 sistem daha iyidir Ryzen 5 5600 vs Intel 12400F benchmark baktim i5'i daha guclu gordu hem de 100 TL tassaruf edersin zaten frekans TV ft 3'teki islemci 6 cekirdek 15299TL ama 1 sistem Intel i5 12400 12 cekirdek 15999TL PSU da iyi bence sistem 1'i tavsiye ederim sana.

3 sistemde iyi de kasaları kötü hepsinin. AMD ekran kartlı sistemleri sadece oyun için al alacaksan diğer türlü yazılımları pek iyi değil.

Dogrudur zaten 6 cekirdekli islemci yerine 12 cekirdekli islemci daha iyi.

6700 XT, 3060'dan çok daha iyi neden daha düşük kas gücü olan sistemi tavsiye ettiniz ki? Ses çıkartmayacaktan kastınızı da anlamadım. AMD sürücü sorunlarını çözeli çok oldu.

3. sistemi arkadaşıma bayramda aldık. Anakartını B550 yapmıştık sadece ve son derece memnun. Ancak 12400F'li sistem almak bence daha mantıklı. Zaten 1 ve 2'nin kayda değer bir farkı yok istediğinizi seçip alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı