hocam kontrol ettim farklı uygulamalarla sorun yok gozukuyor eskiden yoktu bu tarz bi sorun yenı olmaya basladı ve herturlu yontemı denedım ınternette son cozum rami arttırmak kaldıRamler de sıkıntı olabilir mi acaba?
@GFYT hocam rica etsem bakabilir misiniz?
Hocam bazen bu bile sorun çıkartıyor.Aynı marka model RAM'in yalnızca farklı GB bellekli halini alırsanız bir sorun çıkmaz. Ama çok mantıklıda değil.
ne gibi bir sorun?Hocam bazen bu bile sorun çıkartıyor.
Ne gibi bir sorun?
anakartınız ne hocam anakart kalitesine baglı bırsey dıye de biliyorumBen aynı marka aynı model 4+4+8+8 kullanıyorum. Sorun olarak da XMP açamıyorum, açsam bilgisayar açılmıyor. 3200 MHz RAM'leri sadece 2666 MHz de çalıştırabiliriyorum.
Anakartınız ne hocam anakart kalitesine baglı bir şey diye de biliyorum.
evet hocam tahmın ettıgım gibi anakartınız desteklediği en yuksek mhz 2666 MHz - 2400 mhz olarak gosteriyor ramlerle alakası yok ASUS PRIME B350M-A AMD B350 AM4 Ryzen™ DDR4 3200+(O.C.) MHz USB 3.1 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da burdan kontrol edebilirsiniz ayrıca ramleriniz nedir hocam onları da kontrol edeyimASUS Prime B350M-A
Evet hocam tahmın ettıgım gibi anakartınız desteklediği en yuksek MHz 2666 MHz - 2400 MHz olarak gosteriyor RAM'lerle alakası yok ASUS PRIME B350M-A AMD B350 AM4 Ryzen™ DDR4 3200+(O.C.) MHz USB 3.1 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da buradan kontrol edebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.