Merhaba dostum normal değil aynı sorunu bende yaşıyordum. Sana önerim ramleri söküp yerlerini değiştirmen. Veyahut ramlerinin ucunu yandaki çiplerinin olduğu yeri nazikçe silgi ile silip tekrar takman olacak.Bu bir sorun mu yoksa normal bir şey mi? Grafiklerde sıkıntı var mı?
Eki Görüntüle 2217053
Eki Görüntüle 2217056
Hocam takıp çıkarma işlerinde berbatım o yüzden gerek yok gibi ya.Merhaba dostum normal değil aynı sorunu bende yaşıyordum. Sana önerim ramleri söküp yerlerini değiştirmen. Veyahut ramlerinin ucunu yandaki çiplerinin olduğu yeri nazikçe silgi ile silip tekrar takman olacak.
Hocam takıp çıkarma işlerinde berbatım o yüzden gerek yok gibi ya.
Gayet normal bir durum dostum. 16 GB ramin 8GB'ını kullanıyor şuan sistemin.Bu bir sorun mu yoksa normal bir şey mi? Grafiklerde sıkıntı var mı?
Eki Görüntüle 2217053
Eki Görüntüle 2217056
Ne alaka?Merhaba dostum normal değil aynı sorunu bende yaşıyordum. Sana önerim ramleri söküp yerlerini değiştirmen. Veyahut ramlerinin ucunu yandaki çiplerinin olduğu yeri nazikçe silgi ile silip tekrar takman olacak.
Gayet normal bir durum dostum. 16 GB RAM'in 8 GB'ını kullanıyor şu an sistemin.
Ne alaka?
Hayır bu durum normal değil bilgisayar işletim sistemi maximum 2 GB o kadar bile değil RAM kullanır. 16 GB RAM'in 8 inin kullanılabilir olması 1 RAM'in arızalı olduğu veyahut dediğim problemleri iletkenlik problemi yaşadığını belirtiyor.
Sol üste baksana fotoğrafta kaç GB ram takılı gözüküyor. Ayrıca maximum 2GB kullanır derken? Yanlış bilgilendirme üstüne yanlış bilgilendirme yapma.Hayır bu durum normal değil Bilgisayar işletim sistemi maximum 2 gb o kadar bile değil ram kullanır. 16 GB ramin 8 inin kullanılabilir olması 1 ramin arızalı olduğu veyahut dediğim problemleri iletkenlik problemi yaşadığını belirtiyor.
Düzeltmeyi okumanızı tavsiye ederim tekrar kusura bakmayın arkadaşlar.Sol üste baksana fotoğrafta kaç GB ram takılı gözüküyor. Ayrıca maximum 2GB kullanır derken? Yanlış bilgilendirme üstüne yanlış bilgilendirme yapma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.