16 GB RAM'in 8.15 kullanılabilir gözüküyor

485936

Hectopat
Bu bir sorun mu yoksa normal bir şey mi? Grafiklerde sıkıntı var mı?

1717865982525.png

1717866056518.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bir sorun mu yoksa normal bir şey mi? Grafiklerde sıkıntı var mı?

Eki Görüntüle 2217053

Eki Görüntüle 2217056
Gayet normal bir durum dostum. 16 GB ramin 8GB'ını kullanıyor şuan sistemin.

1717867338616.png

Totalde 16GB yapıyor.
Merhaba dostum normal değil aynı sorunu bende yaşıyordum. Sana önerim ramleri söküp yerlerini değiştirmen. Veyahut ramlerinin ucunu yandaki çiplerinin olduğu yeri nazikçe silgi ile silip tekrar takman olacak.
Ne alaka?

Gayet normal bir durum dostum. 16 GB RAM'in 8 GB'ını kullanıyor şu an sistemin.

Ne alaka?

Hayır bu durum normal değil, bilgisayar işletim sistemi maximum 2 GB o kadar bile değil RAM kullanır. 16 GB RAM'in 8 inin kullanılabilir olması 1 RAM'in arızalı olduğu veyahut dediğim problemleri iletkenlik problemi yaşadığını belirtiyor.

Hayır bu durum normal değil bilgisayar işletim sistemi maximum 2 GB o kadar bile değil RAM kullanır. 16 GB RAM'in 8 inin kullanılabilir olması 1 RAM'in arızalı olduğu veyahut dediğim problemleri iletkenlik problemi yaşadığını belirtiyor.

Düzeltme özür diliyorum arkadaşlar arkadaşın attığı resme bakmamıştım ben bu bölümdeki kullanılabilir RAM'ı soruyor sandım.

1717867407242.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır bu durum normal değil Bilgisayar işletim sistemi maximum 2 gb o kadar bile değil ram kullanır. 16 GB ramin 8 inin kullanılabilir olması 1 ramin arızalı olduğu veyahut dediğim problemleri iletkenlik problemi yaşadığını belirtiyor.
Sol üste baksana fotoğrafta kaç GB ram takılı gözüküyor. Ayrıca maximum 2GB kullanır derken? Yanlış bilgilendirme üstüne yanlış bilgilendirme yapma.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı