16 Pro Max vs S24 Ultra

Bütçe
120000

GAMOLA

Centipat
Daha fazla  
16 Pro Max çıktığında 1 TB modelini almayı düşünüyordum fakat duyduğuma göre AI ve Genmoji gibi özellikler bizim ülkemizde galiba kullanıma açık olmayacakmış.

Bende 15 modellerinden pek bir farkı olmadığını düşündüğüm için israf yapıp fazladan para vermek istemiyorum. Bu yüzden S24 Ultra mı alsam diye düşünüyorum. Sizce ilk defa kendime Android alırsam sıkıntı yaşar mıyım?

Arayüze alışmak falan benim için sıkıntı değil ama verdiğim paraya değsin istiyorum çünkü muhtemelen uzun yıllar telefon değiştirmeyeceğim bilgi aktarımından dolayı, ayrıca bütçe de sınır yok çünkü 16 Pro Max ile S24 Ultra arasında bayağı bir fiyat farkı var. Normalde S25 Ultra'yı soracaktım ama çıkmasına daha aylar varmış daha fazla beklemek istemiyorum çünkü 16 için bayağıdır bekliyordum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bir de kamera olarak sizce hangisi iyidir?

16 Pro Max çıktığında 1 TB modelini almayı düşünüyordum fakat duyduğuma göre AI ve Genmoji gibi özellikler bizim ülkemizde galiba kullanıma açık olmayacakmış.

Bende 15 modellerinden pek bir farkı olmadığını düşündüğüm için israf yapıp fazladan para vermek istemiyorum. Bu yüzden S24 Ultra mı alsam diye düşünüyorum. Sizce ilk defa kendime Android alırsam sıkıntı yaşar mıyım?

Arayüze alışmak falan benim için sıkıntı değil ama verdiğim paraya değsin istiyorum çünkü muhtemelen uzun yıllar telefon değiştirmeyeceğim bilgi aktarımından dolayı, ayrıca bütçe de sınır yok çünkü 16 Pro Max ile S24 Ultra arasında bayağı bir fiyat farkı var. Normalde S25 Ultra'yı soracaktım ama çıkmasına daha aylar varmış daha fazla beklemek istemiyorum çünkü 16 için bayağıdır bekliyordum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

16 Pro Max daha iyi ama S24U daha F/P bir cihaz.

16 Pro Max daha iyi ama S24U daha F/P bir cihaz.
Samsung ekrani daha iyi.
Samsung pil kapasitesi daha yüksek.
Kalem var.
Kamera çözünürlüğü daha yüksek.

IPhone da bazi yönlerde one çıkıyor tabii ki ama direkt daha iyi diyemeyiz.

Ben daha önce iPhone X kullanıyordum. S24 Ultra aldım kamerası güzel çekiyor ama selfie kamerasının renklerini pek sevemedim. Yurt dışı olarak aldım ben ama aynı fiyatta 15 Pro Max olsa onu alırdım. Bana kalırsa tercihinizi kesinlikle 16 Pro Max'ten yana kullanın.

Samsung ekrani daha iyi.
Samsung pil kapasitesi daha yüksek.
Kalem var.
Kamera çözünürlüğü daha yüksek.

IPhone'da bazi yönlerde One çıkıyor tabii ki ama direkt daha iyi diyemeyiz.

Pil kapasitesi pek bir anlam ifade etmiyor tek başına. 16 Pro Max daha yüksek ekran süresi veriyor. MP zaten kamerada en gereksiz şeylerden biri. 16 Pro Max S25U çıkana kadar şuanda en zirve cihaz.

Pil kapasitesi pek bir anlam ifade etmiyor tek başına. 16 Pro Max daha yüksek ekran süresi veriyor. MP zaten kamerada en gereksiz şeylerden biri. 16 Pro Max S25U çıkana kadar şuanda en zirve cihaz.
Neredeyse ayni pil omru ve çözünurluk yüksekliği var S24U'da. IPhone 16 serisi hayal kirikligi olmus basit bir seri. O paralari haketmiyor. 16 Pro Max 60k olsaydi o zaman cidden bir tartisma konusu olurdu. Ama suan S24U ayni fiyatta olsalar bile rekabet edebilecekken 2 kat fiyat farki olmasi sebebi ile önde.

16 Pro Max almak için bir neden yok. S25'i bekleyin ya da S24 Ultra alın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı