16 Pro Max vs S24 Ultra

Bütçe
120000
Pil sağlığı %85 olan ablam bile iOS 18 RC'de 12 saat ekran süresi alıyor. 17'deyken benim de 12 saat civarındaydı. Chrome, X, Instagram, YouTube, Spotify, Gmail gibi uygulamaları sürekli olarak kullanıyorum ve arka PLA'ndan da kapatmıyorum. 1-1.5 saat civarı eFootball oynuyorum vesaire. Ekran süremin 14'ü geçtiği dahi oluyor. Düşük güç moduna hiç almıyorum, parlaklık genelde 80-100.

Hocam yanlış anlamayında iyi sallamışsınız.

Bence S24 Ultra alın büyük. Daha çok özellik var anlat anlat bitmez IPhone'lar özelliksiz sade telefonlar. Iphonun tele kamerası 12 MP olduğu için Zoom'u 50MP S24 ultraya göre eksik. Ayrıca 16 Pro Max'ta ekran boyutu dışında kayda değer bir fark yok 15 Pro Max'tan.

Bu arada S24 ultranın ekran kalitesi sadece ekran koruyucu yoksa geçerli. Parlak olmasına rağmen yansımayı azaltan acayip bir teknoloji var. Bende iPad Pro M4 var onda da var ekran koruyucu taktıktan sonra 1 gün dayanabildim çıkardım direk çünkü normal parlak ekranın kontrastından daha yüksek bir kontrast var çok iyi. Bizzat Vatan Bilgisayar'da S24 ultrayı da diğer telefonlarla test ettim arada korkunç bir yansıma farkı var sanırım iPad Pro M4 parlak ekranından bir tık daha az yansıma yapıyor.

16 promax ile 15 Pro Max arasinda kayda deger fark yok demek bilgisiz bir yorumdan baska bir şey degildir.

Bayağı bir sallamışsınız iPhone 15 promax kullanıyorum pil sağlığı %91 ekran sürem 9 saat oyun oynarsam daha da düşük.
Edit: Ayrıca 9 saat epey iyi bir süre kötülemiyorum ama 14 saat gibi veriler hayal :D
Hocam yanlış anlamayında iyi sallamışsınız.
Aynen, işim gücüm yok burada insanları kandırmaya çalışıyorum. İnanmayan beğenmeyen emojisini atsın geçsin, saçma sapan alıntılar atmaya gerek yok.

Aynen, işim gücüm yok burada insanları kandırmaya çalışıyorum. Çimene dokunmayı deneyin.

Hiçbir şey kısmadan ağır kullanımda tuşlu telefonlar bile +14 saat ekran süresi veremez hocam sen ne anlatıyorsun. Bende 14pm deneyimledim %99 pil sağlığı olan cihaz wp, Telegram, telefon görüşmesi, Instagram kullanımında bile 14 saati geçememişti. Pil sağlığı %85 olan ablan 12saat ekran süresi alıyormuş. Apple ceosunun senin ve ablandaki gibi telefondan haberi yoktur. Bak burada Apple Samsung demiyorum. Hatta samsungada sallayayim aynı şey samsungdada geçerli. S25Ultra gelse o da yoğun kullanımla 14 saat üstü süre veremez. Bak pil optimizasyonu aşırı üstün olan Honor'un 5600MAH cihazı bile o kadar veremiyor. Ha eğer sadece Gmail'i kontrol edip Spotify'dan şarkı dinleyip çıkıyorsun belki normal o süre ama YouTube'da video izliyorum, pes oynuyorum, X geziyorum, Instagram geziyorum, şarkı dinliyorum, ekran parlaklığı yüksek, güç modu düşük değil diyorsan bir cihazı mı desem üstadı mı desem her neyse kontrol ettir. Şahsen iPhone 16 Pro Max ile test amaçlı geçirdiğim zamanda bile 14 15 saat görmedim ki o kadar süre veklemiyordum zaten mümkün değil. Ya siz aşırı hafif uygulamalar kullanıyorsunuz ya da abarttınız biraz🙄

Hiçbir şey kısmadan ağır kullanımda tuşlu telefonlar bile +14 saat ekran süresi veremez hocam sen ne anlatıyorsun. Bende 14pm deneyimledim %99 pil sağlığı olan cihaz wp, Telegram, telefon görüşmesi, Instagram kullanımında bile 14 saati geçememişti. Pil sağlığı %85 olan ablan 12saat ekran süresi alıyormuş. Apple ceosunun senin ve ablandaki gibi telefondan haberi yoktur. Bak burada Apple Samsung demiyorum. Hatta samsungada sallayayim aynı şey samsungdada geçerli. S25Ultra gelse o da yoğun kullanımla 14 saat üstü süre veremez. Bak pil optimizasyonu aşırı üstün olan Honor'un 5600MAH cihazı bile o kadar veremiyor. Ha eğer sadece Gmail'i kontrol edip Spotify'dan şarkı dinleyip çıkıyorsun belki normal o süre ama YouTube'da video izliyorum, pes oynuyorum, X geziyorum, Instagram geziyorum, şarkı dinliyorum, ekran parlaklığı yüksek, güç modu düşük değil diyorsan bir cihazı mı desem üstadı mı desem her neyse kontrol ettir. Şahsen iPhone 16 Pro Max ile test amaçlı geçirdiğim zamanda bile 14 15 saat görmedim ki o kadar süre veklemiyordum zaten mümkün değil. Ya siz aşırı hafif uygulamalar kullanıyorsunuz ya da abarttınız biraz🙄
İnanmamak serbest, hâlâ 12 saat ekran süresi alıyorum.

Hocam ben bile daha yüksek pil sağlığı olan cihazımda neredeyse çok çok hafif kullanmama rağmen 10 saat civarı alıyorum taktiğiniz nedir lütfen bize de söyleyin.
Taktiğim yok, bahsettiğim gibi kullanıyorum hocam.

İnanmamak serbest, hâlâ 12 saat ekran süresi alıyorum.

Taktiğim yok, bahsettiğim gibi kullanıyorum hocam.

Hocam dediğiniz kullanımda 14ü geçtiğimde oluyor falan demişsinizde mümkün değil haberiniz olsun ama yine de siz bilirsiniz. 14saat ekran süresi aldığınız grafiği atar mısınız? Hangi uygulamalar kullanılmış bakalım çünkü ancak hafif uygulamalarla mümkün o süre.

Hocam dediğiniz kullanımda 14ü geçtiğimde oluyor falan demişsinizde mümkün değil haberiniz olsun ama yine de siz bilirsiniz. 14saat ekran süresi aldığınız grafiği atar mısınız? Hangi uygulamalar kullanılmış bakalım çünkü ancak hafif uygulamalarla mümkün o süre.
Yahu inanmayıp geçmek yerine ne diye ısrar ediyorsun? Şu an günde 14 saat telefon oynayacak vaktim yok, olduğunda bu konuya atarım.

Tekrar tekrar belirttiğim üzere Samsung cihaz olarak gerçekten daha iyi fakat Apple almak isteyen 2 sebeple alıyordur, ya popüler kültür ya da ekosistem. Samsung ekosistem işinde Apple'ın kapısına dahi yaklaşamadı. Cihazlar arasındaki uyum bambaşka seviyede. Ben sadece 16 Pro Max alacak insana kızıyorum, bunun Watch'ı olmadan AirPods'u olmadan MacBook'u olmadan çok işlevsel ürünler değiller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı