16 yaşında 1.75 boy normal mi?

Hocam yanlış bir şeyden degilde genetik %70 falan zaten gerisi dedigimiz seyler yine de 1.90 cok cok zor ihtimal de olsa olabilir yani.

Dediğim gibi annesinin boyunun fazlalığına bağlı. Kızlar babadan, erkekler anneden alır boy özelliğini. Benim annem 1.75, babam 1.80. Ben ise 1.82 civarıyım. Dediğim gibi genetiğe bağlı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğim gibi annesinin boyunun fazlalığına bağlı. Kızlar babadan, erkekler anneden alır boy özelliğini. Benim annem 1.75, babam 1.80. Ben ise 1.82 civarıyım. Dediğim gibi genetiğe bağlı.

Benim annem 165 falan babamda 172 falan

Cocugu heveslendirme bosuna 1.90 cok zor baban, annen vb boyu kac spor yapip saglikli beslenirsen 3 yilda 1.83 falan olursun.

190 a gerek yok 180-185 olsa yeter fazlası iyi değil zaten.

Hay dostum, makaleden çıkış yap hemen. Senin gibi 1.60 insanların burada olması sence de mümkün mü? 1.70 altı giremez bu makaleye, çıkış yap lütfen.

Çok doğru Technopat'a giriş yapmak için boy kısıtlaması gelsin (!) 😂

En iyisini yapıyorsun, akışına bırak. Zamanla boyun daha da büyüyecek, fakat aile genetiğine bağlı şekilde. En çok genetik özellikle erkeklerde annelerden alınıyor. Annenin boyu fazlaysa, haliyle seninde fazla olacaktır.

Hocam bir de boy kaç yaşına kadar uzuyor?

Hay dostum, makaleden çıkış yap hemen. senin gibi 1.60 insanların burada olması sencede mümkün mü? 1.70 altı giremez bu makaleye, çıkış yap lütfen.

Yine olur mu? Olur. 3 yıl değil, bizzat kendimden biliyorum fakat senin söylediğin gibi soyağıcındanda faydalanmak lazım. yanlış birşey söylediysem uyarın. teşekkür.
Alındık hocam ya 165 ile kaybettik.

Alındık hocam ya 165 ile kaybettik.

Yok hocam siz alınmayın asıl alıncak kişi konuyu dalgaya vuran kişi alınsın ama konu çoktan kapandı. Açtığımda da pişman oldum zaten 3 saat ban yedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı