Referans var mı? Daha doğrusu oynayabilirsin geç ama ben 10 yaşımdan beri oynuyorum.Selamlar, İzmir'de futbol kursuna başlamak istiyorum fakat yaşım 16 ve geç olduğunu düşündüm. Birazcık sizce geç mi? 2018 de bir kere gitmiştim kursa 3 ay oynayıp bırakmıştım. Düşünceleriniz için teşekkürler.
cok iyi degilsen türkiyede geç.Selamlar, İzmir'de futbol kursuna başlamak istiyorum fakat yaşım 16 ve geç olduğunu düşündüm. Birazcık sizce geç mi? 2018 de bir kere gitmiştim kursa 3 ay oynayıp bırakmıştım. Düşünceleriniz için teşekkürler.
Cok iyi degilsen Türkiye'de geç.
Referans var mı? Daha doğrusu oynayabilirsin geç ama ben 10 yaşımdan beri oynuyorum.
Selamlar, İzmir'de futbol kursuna başlamak istiyorum fakat yaşım 16 ve geç olduğunu düşündüm. Birazcık sizce geç mi? 2018 de bir kere gitmiştim kursa 3 ay oynayıp bırakmıştım. Düşünceleriniz için teşekkürler.
Katılıyorum. Eğer futbol okuluna gideceksen de birkaç ay boyunca futbola alışmak için girebilirsin ancak gelecek yaz muhtemelen altyapılar için son şansın olacak. Bu yıl hazır değilim diyorsan, seçmelere girip seçilecek bir performans gösteremem dersen. 1 sene boyunca futbol okulunda ve ekstradan bireysel olarak çalış. Sonrasında seneye altyapı seçmelerine girersin. O da olmazsa sonrasında A takım seçmeleri de oluyor ancak 1-2 sene içerisinde olmazsa üst seviyelere çıkman çok çok zor. Amatörde oynayabilirsin ama muhtemelen.Mantıklı değil 2 yıl sonra reşit olacaksın zaten eğer futbol okuluna gidersen boşuna para kaybedersin en azından seçmelere gir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.