16 yaş kickbox için geç mi?

Deniz0084

Hectopat
Daha fazla  
Selam millet. 16 yaşında kickboksa başladım. Daha 1 ay olmuştur. Sizce geç mi kaldım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç bir şey için geç değil, hayatı herkes kendi hızında yaşıyor. Bu mental ileride sana büyük zarar verir.

Hobi olarak yapıyorsan kaç yaşında başladığının pek bir önemi yok. Sonuçta bir derece için çabalamayacaksın. Kaldı ki 20 yaşından sonra başlayıp dövüş sporlarında büyük şampiyonluklar kazanan çok insan var. Kişinin doğuştan sahip olduğu yatkınlık daha önemli.

Selam millet. 16 yaşında kickboksa başladım. Daha 1 ay olmuştur. Sizce geç mi kaldım?
Kendim 2020 de basladim yaklasik 2 yil olacak birakali 2023 e kadar yaptim simdi 18 yasindayim 85 kilo basladim 110 kilo bitirdim sporu kickboks brans lisansim yoktu almadim hocam al diyordu ama istemedim ailemde diyordu bosver diye kusagimda yok olmadi ama biryandan iyi oldu. Kusak olmamasi.
Kick boks tan cok ben bu insani kisa sureli yere dusurme yakin mesafede elinde bicak olan birini sopa olan birini alt edebilme gibi seyler istedigim icin girmistim bir yandan ama ben kendime guveniyorum biri bana bicakla kesmeye calissa arka arka hizli hareketlerde bulunup savurdugu saniyede eline tam bir aciyla hizli bir tekme atabiliirm gibi geliyor ve bunu denemek istiyorum ama biryandanda diyorum insallah basima gelmez diye. Yani bicaga sopaya karsi kendimi savunacak tecrubem yoksa ben neden dovus egitimi aldim diyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı