16 yaşında 1.67 boy uzar mı?

Doktoru neredeyse kapandığını söylemiş ve kişinin yaşına göre değil de kemik yaşına göre kapanıp kapanmadığına bakarlar genelde. Ben 15 yaşındayım kemik yaşım ise 14. Aynı şekilde kişinin kemik yaşı kendi yaşına göre ilerde olabiliyor.
Söylediğine göre fotoğraf kalitesizmiş Orası Hastane değil mi tekrar çeksinler ? neredeyse kapanmadıysa boyu uzamaya devam eder.
 
Ayrıca @Arda goktas doktorumun tavsiyesi olarak kemik arasının kapanmasını geciktirmek için arimidex adında bir ilaç yazdı doktor. Normalde göğüs kanseri ilacıymış ancak yan etkisi olarak kemik yaşının ilerlemesini erteliyormuş. Benim doktorumun söylediği bu ve ben kullanıyorum. Faydasını görüyorum ancak sen yine de bir çevrendeki doktorlara bu ilacı sor.

Aynısını kullanıyorum aktif olarak 3 ayda bir kalem iğne kullandım fazla etkisi olmadı doktor 1.70 falan olursun demişti bilemiyorum.
 
İlk başta devlet hastanesine gittim oradaki kadın hiçbir şey söylemedi 3cm falan uzarsın daha da uzamazsın dedi sonra özele gittim o D vitamini eksikliğin var falan dedi arimidex ilaç ve 3 ay kullanmam için bir iğne söyledi o da 5cm uzarsın demişti. O zaman 1.65-1.64 gibi birşeydim aradan 4-5 ay geçti şu an 1.67-1.68'im devlet hastanesine göre uzamam imkansız şu an bakalım ne olacak :D (bu arada kulaç boyum 1.75)

16
 
İlk başta devlet hastanesine gittim oradaki kadın hiçbir şey söylemedi 3cm falan uzarsın daha da uzamazsın dedi sonra özele gittim o D vitamini eksikliğin var falan dedi arimidex ilaç ve 3 ay kullanmam için bir iğne söyledi o da 5cm uzarsın demişti. O zaman 1.65-1.64 gibi birşeydim şu an 1.67-1.68'im devlet hastanesine göre uzamam imkansız şu an bakalım ne olacak :D


16
Maddi imkanın varsa özel doktorlara görünebilirsin daha özenli olabilirler.
 
Aynısını kullanıyorum aktif olarak 3 ayda bir kalem iğne kullandım fazla etkisi olmadı doktor 1.70 falan olursun demişti bilemiyorum.
Siz yine iyimişsiniz ben 10 yaşımdan beri düzenli kullanıyorum anca 1.56 olabildim. Bana da 8. Sınıfta yaşıtlarını yakalarsın demişti şuan 9. Sınıfım hala kısayım :( baya can sıkıcı bir olay kader ortağıyız.

Maddi imkanın varsa özel doktorlara görünebilirsin daha özenli olabilirler.
Özel bir hastanede bende 3 ayda bir muayene oluyorumnaynı sorundan müzdaribim. Malesef çözümü yok usama ameliyatından başka 😔
 
Siz yine iyi mişsiniz ben 10 yaşımdan beri düzenli kullanıyorum anca 1.56 olabildim. Bana da 8. sınıfta yaşıtlarını yakalarsın demişti şu an 9. sınıfım hala kısayım :( bayağı can sıkıcı bir olay kader ortağıyız.

Maalesef bende sınıfın en kısasıyım ama sınıfın boy ortalamasına göre inanılmaz kısa sayılmam 1-2 tane 1.90 var sınıfta ama diğerleriyle aramda 3-4 cm falan var belli olmuyor yani.
 

Geri
Yukarı