16 Yaşında 165 Olmak

Genetik sadece efsanedir diye bir şey yok arkadaşım bir tarafından uydurup durma canımızı sıkma.

Boyun uzar diye düşünüyorum. Genetik faktörde etkiliyor. Bizim ailede uzum boy yok ama ben 1.80 cm boydayım.

32 yaşındayım ve 1.75'im. Kiracım var 20 yaşında genç çocuk 1.95

Yaşım 13 ve 1.76'yım. Favori sporlarım basketbol ve yüzme. Futbol ara sıra belki. Haftanın 2-3 günü bisikletle yaklaşık 15KM tur atarım. Ama genetik olabilir seninki.
Genetik olmayınca maalesef olmuyor seninle aynı yaştayım ve boyum 1.60 aslında kötü bir boy değil ama ailemizde çok uzun kişiler yok.
Her akşam bisikletle 5-10 KM gezerim ama olmayınca olmuyor.

14 yaşındayım, 2 sene önce yani 12 yaşında 1.58 boyundaydım. Yaklaşık 2-3 ay basketbol oynayıp süt içtim, (günde 1 tane, canım isterse 2 tane). 13 yaşında 1.68 oldum yani 10 cm arttım 1 senede, 1 sene daha geçti ve şuanda 1.76 boyundayım. Ailemden bahsetmek gerekirse, şuanda annem 1.70, babam 1.82 yani babamla aramda 6 cm fark var. Genetik olabilir anlayacağın bu durumlar, muhtemelen bende en az babamın boyunda olacağım. Tabii genetik olabilir fakat beslenme ve spor olayına da dikkat etmek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…