16 yaşında 2 ayda 60kg bench iyi mi?

ErenDB

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
16 yaşındayım 183, 70 kiloyum spora başlayalı 2 ay oldu spor geçmişim daha önceden yok. 2 aydır devam eden süreçte son zamanlarda 50 - 60 kg bench kadar çıktım, 6-8 tekrar atıyorum. Spor sadece bench ibaret değil biliyorum. Aynı zamanda kollarımı büyütmek içinde çalışıyorum sağlam bir programı olan, iletebilirse sevinirim. 2 ayın sürecin analinizi, kendi yorumunuzu yapmanızı rica edeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
16 yaşındayım 183, 70 kiloyum spora başlayalı 2 ay oldu spor geçmişim daha önceden yok. 2 aydır devam eden süreçte son zamanlarda 50 - 60 kg bench kadar çıktım, 6-8 tekrar atıyorum. Spor sadece bench ibaret değil biliyorum. Aynı zamanda kollarımı büyütmek içinde çalışıyorum sağlam bir programı olan, iletebilirse sevinirim. 2 ayın sürecin analinizi, kendi yorumunuzu yapmanızı rica edeceğim.
Kilona göre gayet iyi, çalışmaya devam zamanla daha da fazla arttıracaksındır.

gayet iyisin yaptıkca artıyor vallahı harıka hatta

Kilo almakta zorluk çekiyorum, gainer kullandım ise yaramadı hocam günlük 3000 - 3500 kalori altinada düşmüyorum
Kas kütlesi öyle hemen kazanılan bir şey değil zaten kilon da normal neden hızlı kilo almak isteyesin? Progressive overload görüyorsan dert edilecek bir şey yok.

M*K677 başlamayı düşünüyorum hocam peki yaşıma göre çok fazla yan etkisi ölümü?
Ne kadar sarms olmasa da mk tek başına kas kazanma anlamında işe yaramaz sadece iştahına açar bunun için de bulaşmaya değmez. Gerçek sarmslarla kombinlenmen gerekir onlar da doğal üretimini blokluyor ve sonunda mct hatta pct bile yapman gerekiyor. Hem uzun vadede etkilerini bilmiyorsun, hem etki olarak steroidlerden kat be kat daha az etkisi var. Hem steroidler gibi doğal üretimini kapatıyor. Hem de steroidlerden daha pahalı. Steroidlere bulaşılmaz, sarmslara hiç bulaşılmaz.
Not: Türkiye’de olan sarmsların çoğu sahte ya da %50 dolu, orijinalini bulmak samanlıkta iğne aramaktan farksız.
Not: Bu şeyler sihirli şeyler değil, bıraktıktan sonra kazandığın kasların %70 civarını kaybedeceksin ilaçlarda kalıcı kas kazanımı gibi bir olay yok. Boşuna sağlığından olursun.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı