Normal.1 ayda 50 kg bench, 40 kg lat pulldown, 50kg squat yapabiliyorum. Yaşım 16, kilo 76, 1 aydır creatin kullanıyorum.
1 ayda 50 kg bench, 40 kg lat pulldown, 50kg squat yapabiliyorum. Yaşım 16, kilo 76, 1 aydır creatin kullanıyorum.
Genetik nasıl iyimiŞu aşamada ağırlığın kaç kilogram olduğundan ziyade hareketleri düzgün yapman önemli. Yani tabii ki uygun bir ağırlık seç de o genetiğe göre değişir. Sen 10 kilo ile yaparsın başkası 1 kilo ile yapar. Sabır işi.
David laid gibi olmak istiyorum.Şu aşamada ağırlığın kaç kilogram olduğundan ziyade hareketleri düzgün yapman önemli. Yani tabii ki uygun bir ağırlık seç de o genetiğe göre değişir. Sen 10 kilo ile yaparsın başkası 1 kilo ile yapar. Sabır işi.
Hocam 1 ayda genetik belli olmaz daha adaleye kan bile düzgün dolmuyordur. 3 4 ay sonra fotoğraflarını yüklersen yorum yapabiliriz.Genetik nasıl iyimi
David laid gibi olmak istiyorum.
Hocam 1 ayda genetik belli olmaz daha adaleye kan bile düzgün dolmuyordur. 3 4 ay sonra fotoğraflarını yüklersen yorum yapabiliriz.
Hocam bench ağırlığını arttırsmıyorum 50 kg kaldı ne yapmam lazım bench arttirmam içinHocam 1 ayda genetik belli olmaz daha adaleye kan bile düzgün dolmuyordur. 3 4 ay sonra fotoğraflarını yüklersen yorum yapabiliriz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.