İkisi de önemli. Oyun olmasındaki, onu filmden ayıran amaç da o zaten. O hikayeyi sağlam bir oynanışla pekiştirmektir.Benim tercihim bir görsel roman geliştiricisi olarak gayet açık bence. Fakat tabii oynanis da önemli olabilir bazıları için.
Kesinlikle oynanış hocam.Benim tercihim bir görsel roman geliştiricisi olarak gayet açık bence. Fakat tabii oynanis da önemli olabilir bazıları için.
Aynen öyle hocam mesela örnek Mafia 3 hikaye vasatın altında olsa da oynanış sarıyor, he ben Mafia 3`ü 38 saat oynayınca oda bir süre sonra sıktı ancak bir ara yine gireceğim tekrar oyuna.Oynanış daha önemli bence oyunun hikayesi ne kadar çöp olursa olsun yinede oynatır. Hikayesi iyi olup oynanışı kötü olursa zorluk yaşarsın.
Aynen öyle hocam mesela örnek Mafia 3 hikaye vasatın altında olsa da oynanış sarıyor, he ben Mafia 3'ü 38 saat oynayınca oda bir süre sonra sıktı ancak bir ara yine gireceğim tekrar oyuna.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.