16 yaşında boy daha uzar mı?

110 kilodan düştüm hocam spora gittim ondan sonra alamadım.
Zaten fazla kilo almanıza gerek yok. 85 kiloya yakın olursanız biraz daha iri olabilirsiniz. Eğer isteğiniz 2 metre ve kalıplı, dev gibi bir vücutsa. 100 kilo üzerinde olmanız lazım zaten. Fakat sağlığınız açısından iyi değil.
 
1.85 kilo 76 kilo aslında kötü değil. Spor yaparsanız, hacimlenirseniz zayıf durmazsınız. Kendi kilom ve boyumdan biliyorum. 80 kilo başlarında olursanız tabii daha iyi olur.
Öyle fakat omuzlarım küçük. spora başladım 1 hafta önce falan, omuzları büyütsem çok problem yok zaten.
 
Öyle fakat omuzlarım küçük. spora başladım 1 hafta önce falan, omuzları büyütsem çok problem yok zaten.
Daha yolun çok başındasınız. İş genetikte bitiyor tabi fakat sıkı çalışmayla omuz olsun başka bölgeler olsun büyütürsünüz, kafaya takmayın.
 
Daha yolun çok başındasınız. İş genetikte bitiyor tabii fakat sıkı çalışmayla omuz olsun başka bölgeler olsun büyütürsünüz, kafaya takmayın.

80 kg hocam 55 kg gibi duruyor vücudum.

10cm kadar uzar mısınız bilmiyorum fakat 1.95'e kadar çıkmanız daha olası. Erkek boy ortalaması 1.74 olan ülkede, 1.95 boy sizi zaten üzmez.

Hocam günde 5 6 öğün yemek yiyorum.
 
80 kg hocam 55 kg gibi duruyor vücudum.



Hocam günde 5 6 öğün yemek yiyorum.
Spor eksikliğinden oluyor. Ben spora başladığımda 64 kiloydum ve boyum 1.82 civarıydı. Şimdi boyum 1.85-1.86 kilom ise değişken fakat ortalama 76-77 kilo diyebiliriz. Aslında boyuma göre kilom fazla sayılmaz biraz eksik bile denebilir ama spordan dolayı vücudum gayet iri duruyor. Birisi kilo tahmininde bulunurken 85 falan diyor. Zaten spor yapmadan iri durmak istiyorsanız pek hoş gözüken bir iriliğe ulaşamazsınız. Metabolizmanız hızlı çalışıyor demekki. Ben de aynı sorundan şikayetçiydim kilo alamıyordum ama kilo almak için yulaf, cicibebe, fıstık ezmesi gibi şeyleri karıştırıp tüketerek kilo aldım. Spor yapmadan böyle bir karışım sizi daha da kötü gösterir.
 
Spor eksikliğinden oluyor. Ben spora başladığımda 64 kiloydum ve boyum 1.82 civarıydı. Şimdi boyum 1.85-1.86 kilom ise değişken fakat ortalama 76-77 kilo diyebiliriz. Aslında boyuma göre kilom fazla sayılmaz biraz eksik bile denebilir ama spordan dolayı vücudum gayet iri duruyor. Birisi kilo tahmininde bulunurken 85 falan diyor. Zaten spor yapmadan iri durmak istiyorsanız pek hoş gözüken bir iriliğe ulaşamazsınız. Metabolizmanız hızlı çalışıyor demek ki. Ben de aynı sorundan şikayetçiydim kilo alamıyordum ama kilo almak için yulaf, cicibebe, fıstık ezmesi gibi şeyleri karıştırıp tüketerek kilo aldım. Spor yapmadan böyle bir karışım sizi daha da kötü gösterir.

Spora her gün gidiyorum hocam o dediğin karışımı 1 ay sonucu 90 95 olabilirsem iyi olur kilo alabilirsem bilgisayara oturduğumda 4 tane orta boy pizza yiyebilen bir insanım.

Bence dua et daha fazla uzamasın. Hantallaşırsın.

Neden hocam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı