Boyu 2,01 civarındaydı diye hatırlıyorum, kilosu da en fazla 79-80'dir ki bu boyuna göre çok az. Galatasaray'a attığı gol dün gibi hala aklımda.
19 yaşındayken yılda 3 cm atamazsın. Belki de daha uzamayacaksın, doktora gitmeden bunu öğrenmenin bir yolu yok. Üstelik boy dağılımı aşırı düzensiz. Deden 2.10 ise annen nasıl 1.65 olabiliyor?
Kadınlar daha kısa oluyor genelde bir de annemin annesinin boyu kısa 1.60 o yüzden ortalamasını düşertiyor bayağı.
Lisedeyken sınıfımda 1.83 bir kız vardı. Babası 1.87 civarındaydı annesinin boyu da ortalamaydı. 2.10 genetiğe sahip bir kadının boyunun bu kadar kısa olması biraz anormal çünkü.
1.86 olur muyum peki şu an 1.78 1.79 civarlarındayım.
Boyu 2,01 civarındaydı diye hatırlıyorum, kilosu da en fazla 79-80'dir ki bu boyuna göre çok az. Galatasaray'a attığı gol dün gibi hala aklımda.
Doktora gitmeden öğrenmenin bir yolu yok. Röntgen çektirip doktor sana plaklarının kapanıp kapanmadığını söylüyor.
Ya Allah bismillah dostum yakala 2.10 boy!
75 kg diyordu Google 2M 75 kg çok az bu arkadaş 1.90 60 kilo olmayı hedefliyor ne kadar zayıf olacağını sen düşün üflesen düşecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.