16 yaşında evlenmek istemem normal mi?

Libidonun fazlası haliyle istekleri arttırıyor ve elde olan imkanlar utanç verici yada yetersiz gelebiliyor. Psikiyatri servisine gidin ve durumu anlatın. Ben başka sorunlar yüzünden çeşitli ilaçlar kullanıyorum ve bunların hepsinin ortak yönü libidoyu neredeyse yok etmesi. Kadınlar sokakta çıplak gezse aklım şaşırır ama başka yerlerim şaşırmaz. İnsan sex yapmaya üşenir mi? İlaçtan önce öyle bir şey olamaz derdim ama şuan yorucu geliyor. Eminim size uygun bir ilaç vardır.
 
@Ahmet40218 dostum çavuş dediğimiz organa mastürbasyon yaparsan cinsel isteğin azalır ha yapmazsan 16 yaşında olduğun için kendini tutamazsın kızlarla olan ilişkinde.
 
Herkes normal yazmış da normal falan değil, evlenmek istiyor olabilirsin ancak başlığın altına yazdığın şeyler bunun normal sebeplerden olmadığını açık bir şekilde gösteriyor.

Bilgisayar başından kalk, biraz sosyalleş. Farklı aktiviteler edin. Hayatına hareket kat biraz. Mastürbasyon durumu daha kötü yapar.
 
Kardeşim sen sevmek ve sevilmek istiyorsun. Evlenmek değil. Umarım şanslı olursun da karşına sevip sana değer veren biri çıkar.
 
Ben 14 yaşındayım ve evlenmek istiyorum 😄.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı