16 Yaşında Honda CBR 125 R Kullanmak

CBR 125 almak yerine MSX 125 al hem de boyuna uygun. Ayrıca daha kolay kontrol edersin. Diğer arkadaşların dediği gibi dengeni kaybettiğin an gittin. Hele artçı alacaksan arkana arkandakine de yazık. Kızları etkileyeceğim derken rezil olma. MSX al.
Eğitimini, ekipmanını ve en önemlisi koşullara göre lastiklerini aldığında sıkıntı olmaz ister CBR 125 ister MSX 125 sonuçta 2'side 125'lik kg açısından o kadarda fark yok CBR 136.9kg, MSX 105kg yani bu kilo fark da eğitim ve lastikten sonra işlemez.

Vücut tipin tam da benim gibi. Yaşımız da aynı. Benim yaşadığım yer biraz sakin bir yer. Ben Mondial 150 Z-ONE kullanıyorum. Aşağı yukarı 120 kilogram. Tek başımayken bir sıkıntı olmuyor. Ama arkama birileri geçince biraz kontrol zorlaşıyor. Çok da zor olmuyor ama motor hafif eğilse sağa sola direk düşürürüm. Tek başına süreceksen sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum.

Cbr 125 Sele Boyu 79.5cm Santim Benim Boyum 170 175 Arası Rahatlıkla Ayaklarım Yere Degiyor Zaten Cbr Gibi Aynı Yukselikte Motorlara Bindiysen Rahat Olur Kilon Biraz Hafif 46 Kiloymusun Dengeni Kaybedersen Biraz Dengelemekle Zorluk Cekebilirsin Tabi Moturu Cok iyi Suruyorsan Boyle Sorun Yaşamasın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı