16 yaşında nasıl internetten para kazanabilirim?

@alpyigit1 @FeritS0 arkadaşlar kıskanmaya gerek yok ben baba parası yemiyorum kendim çalışıp kendim kazanıyorum başarılı ve asla olamayacağınız kişilere özenirken böyle toxic ifade atmalarınıza hak veriyorum ama aynı oyunun içinde değiliz sayın ikili :D

@alpyigit1 @FeritS0 arkadaşlar kıskanmaya gerek yok ben baba parası yemiyorum kendim çalışıp kendim kazanıyorum başarılı ve asla olamayacağınız kişilere özenirken böyle toxic ifade atmalarınıza hak veriyorum ama aynı oyunun içinde değiliz sayın ikili :D

Batu Z diye bir eleman var ona benziyorsunuz bu konuşmanız biraz onu anımsattı. Hiçbir sebep yokken bizim hayatımızı kendi hayatınızdan üstün görmeniz falan :D sadece imzanızın kabarık durması komiğime gitmişti.

16 yaşımdayım, artık zamanımı boşa harcamak istemiyorum. Sürekli orada burada videolar çıkıp duruyor sinirim bozuldu, kafaya taktım artık dedim ben bunu yapacağım, ama tabii ki fazla bilgim yok YouTube'dan birkaç video izledim ama hala aklımda soru işaretleri var. Bu işi şu an yapan veya daha önce yapmış birisi beni aydınlatabilir mi? Genelde dropshipping öneriyorlar ama karar veremedim, harcayacak bolca vaktim var benim bu zamanı bir yerde değerlendirmem gerekiyor.

Hocam bütün yöntemler yalan. Çalışanlar bile çok uğraştırıp az para veriyor. Ya sosyal medyadan YouTube ile 1-2 yıla para kazanma açacaksınız ya da link kısaltma ile falan 5-10 lira falan alacaksınız. O internette ki videolar yalan zaten.

Batu Z diye bir eleman var ona benziyorsunuz bu konuşmanız biraz onu anımsattı. Hiçbir sebep yokken bizim hayatımızı kendi hayatınızdan üstün görmeniz falan :D sadece imzanızın kabarık durması komiğime gitmişti.

Oooo hocam çok ayıp ettin yani terörist falan desen daha iyiydi :D amacım takılmak tamamen az önce de dediğim gibi fakat imzam kabarık falan değil bu forumda çoğunluk teknoloji telefon bilgisayar bilgisayar ekipmanları üzerine kurulu doğru muyuz evet. İleride herhangi bir konu olduğu zaman bu konuda kendi imzamızı referans göstermek yerine insanlar direkt olarak imzamıza bakıp belki bizden bir kullanıcı olarak yorum isteyecekler memnuniyet isteyecekler belki de kim bilir kullandığımız cihazlardaki bir sorunu kronik bir arızayı bize söyleyecekler. Bir insanın imzasının uzun olması kısa olması seni beni başkasını alakadar etmez forum buna izin veriyorsa bitmiştir orada kimse ağzını açıp tek kelime laf edemez burada adam para kazanmak için bir konu açmış millet shiping logo tasarım vs. önermiş. Şaka gibi resmen ama ben de yaşınıza yakın 21 yaşımda iyi bir para kazanmama rağmen bu konuyu ne zaman dillendirsem (görmemişlik gibi değil bütçe konusu açılınca) millet hemen toxiclemeye ya da haha atmaya başlıyor sebebi de basit. Ya babası fakir ya da erişemeyeceği şeyin kölesi oluyor bu kadar kolay o çocuk evinde bilgisayar başında oturuyor bende oturuyorum ama aramızda büyük bir bütçe farkı var çünkü ben 24 saatin 5 6 saati oynayıp geri kalanında çalışıyorum diye aslında tamamen idrak meselesi güzel kardeşim umarım anlatabilmişimdir.

Hocam ilan vermek yerine, başkasının ilanında iş alsam öyle bir site yok mu?
Hocam Fiverr da ve Bionlukta var bu özellik Fiverr nasıl kullanılır diye YouTube'da kısa eğitimler var biraz araştır. Ama başkasının ilanında seçilmek zor genelde en ucuza yapana veriyorlar ve ne kadar iş yapmışsın (geçmiş istiyor yani zaman gerek) ona bakıyorlar. İlan vermek en güzeli ayrıca önemli Fiverr ın ve Bionluğun keşfetine çıkmak çok zor. Bunun da bir çözümü var. İnstagram'da hesap açarsın işte neyin Dropservicing'ini yapmak istiyorsan onunla ilgili bir kitle kazanırsın. Ya da biliyorsun internette kedi videoları gibi evcil hayvan videoları çok kolay tutuyor hele hele Instagram Reels de bu yöntem ile takipçi kazanıp belli bir takipçiden sonra hesabın konusunu değiştirip işte mesela logo tasarımı ile ilgili yapay zeka ile kısa ipuçları atarsın yada bir grafiker ile kendi ilanın linkini içeren güzel kompasizyonlu post paylaşırsın şu anda bilgi değil yaratıcılık gerek yani yaratıcılığını konuşturursan o kadar para kazanırsın. Dediklerim umarım işine yarayacaktır :) Bu arada Instagram da kolay tutan ne varsa olur, kedi videoları örnek.

Hocam Fiverr da ve Bionlukta var bu özellik Fiverr nasıl kullanılır diye YouTube'da kısa eğitimler var biraz araştır. Ama başkasının ilanında seçilmek zor genelde en ucuza yapana veriyorlar ve ne kadar iş yapmışsın (geçmiş istiyor yani zaman gerek) ona bakıyorlar. İlan vermek en güzeli ayrıca önemli Fiverr ın ve Bionluğun keşfetine çıkmak çok zor. Bunun da bir çözümü var. İnstagram'da hesap açarsın işte neyin Dropservicing'ini yapmak istiyorsan onunla ilgili bir kitle kazanırsın. Ya da biliyorsun internette kedi videoları gibi evcil hayvan videoları çok kolay tutuyor hele hele Instagram Reels de bu yöntem ile takipçi kazanıp belli bir takipçiden sonra hesabın konusunu değiştirip işte mesela logo tasarımı ile ilgili yapay zeka ile kısa ipuçları atarsın yada bir grafiker ile kendi ilanın linkini içeren güzel kompasizyonlu post paylaşırsın şu anda bilgi değil yaratıcılık gerek yani yaratıcılığını konuşturursan o kadar para kazanırsın. Dediklerim umarım işine yarayacaktır :) Bu arada Instagram da kolay tutan ne varsa olur, kedi videoları örnek.
Yani İnstagram'da kendi tanıtımını güzel bir fikirle tanıtırsan işin kolay olur. Bu da yaratıcılık yeteneği tabii. Şu da var Yeteneği doğuştan değil kendin çalışarak kazanırsın.

Son düzenleme:
Hocam fiverr da ve Bionluk'ta var bu özellik fiverr nasıl kullanılır diye YouTube'da kısa eğitimler var biraz araştır. Ama başkasının ilanında seçilmek zor genelde en ucuza yapana veriyorlar ve ne kadar iş yapmışsın (geçmiş istiyor yani zaman gerek) ona bakıyorlar. İlan vermek en güzeli ayrıca önemli fiverr ın ve bionluğun keşfetine çıkmak çok zor. Bunun da bir çözümü var. Instagram'da hesap açarsın işte neyin dropservicing'ini yapmak istiyorsan onunla ilgili bir kitle kazanırsın. Ya da biliyorsun internette kedi videoları gibi evcil hayvan videoları çok kolay tutuyor hele hele Instagram Reels de bu yöntem ile takipçi kazanıp belli bir takipçiden sonra hesabın konusunu değiştirip işte mesela logo tasarımı ile ilgili yapay zeka ile kısa ipuçları atarsın ya da bir grafiker ile kendi ilanın linkini içeren güzel kompasizyonlu post paylaşırsın şu anda bilgi değil yaratıcılık gerek yani yaratıcılığını konuşturursan o kadar para kazanırsın. Dediklerim umarım işine yarayacaktır :) bu arada Instagram da kolay tutan ne varsa olur, kedi videoları örnek.

Yani Instagram'da kendi tanıtımını güzel bir fikirle tanıtırsan işin kolay olur. Bu da yaratıcılık yeteneği tabii. Şu da var yeteneği doğuştan değil kendin çalışarak kazanırsın.

Hocam peopleperhour hakkında bir bilginiz var mı?

Grafik tasarım ile hisse senedi satın alım gibi işlemlere başvurabilirsin. Hisse senedi için aile bireylerinden birinin adına hesap açıp kullanabilirsin (yatırım tavsiyesi değil sonra başım patlama :D)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı