İş bulması o kadar da kolay değil ayrıca pat diye öğrenemez.Edit oğrenmek çok zor değil.
İş bulması o kadar da kolay değil ayrıca pat diye öğrenemez.Edit oğrenmek çok zor değil.
Çırak gibi bir tanıdığın veya yakın olduğun biri varsa yanında ikinizinde memnun olcağı bir fiyata çalışabilesin hemde iş öğrenirsin.Arkadaşlar yazılım gibi edit gibi bilgilere sahip değilim. 16 yaşımda nasıl para kazanabilirim?
Zaten o yüzden kazançlı ancak bir o kadar kayıpta edebilir. Şimdi bazıları diyecek adamın parası olsa niye konu açsın, o da doğru ancak daha fazla para istiyor olabilir belki bir ihtimal diye demiştim.Riskli hocam.
Yaşama, barınma, beslenme gibi temel hak ve ihtiyaçlarını karşılayamıyorsan, çalışmaya başla, ancak bunlara sahipsen, senin çalışmak gibi bir hedefin o yaşta olmamalı, git oku, dil öğren, güzel bir üniversite kazan.
Anlamıyorum yeni nesilde ki bu erken yaşta para kazanma hevesini ben.
Şimdi ben barınma, yaşama, temel hak ve ihtiyaçlarımı karşılayabiliyorum. Ancak her istediğimi alıp her istediğimde dışarı çıkıp para harcayamıyorum. Altıma bir araba çekip güzelce hayatımı yaşayamıyorum, daha bir sürü şeyden eksiğim. Mecbur olarak çalışarak bir şeyleri elde etmeliyim çünkü Türkiye'de yaşıyorum. Umarım anlatabilmişimdir hocam, fikrinizi yanlış buluyorum.Yaşama, barınma, beslenme gibi temel hak ve ihtiyaçlarını karşılayamıyorsan, çalışmaya başla, ancak bunlara sahipsen, senin çalışmak gibi bir hedefin o yaşta olmamalı, git oku, dil öğren, güzel bir üniversite kazan.
Hocam adam geleceğini kurmak istiyor.Yaşama, barınma, beslenme gibi temel hak ve ihtiyaçlarını karşılayamıyorsan, çalışmaya başla, ancak bunlara sahipsen, senin çalışmak gibi bir hedefin o yaşta olmamalı, git oku, dil öğren, güzel bir üniversite kazan.
Bunun için yapabileceğin en güzel şey yazın çalışmak olur, o yaşta bir çocuk çalışıp para kazanmayı en büyük amacı yapmamalıdır.Yazın biyerlerde çalışabilirsiniz, oyun itemları satabilirsiniz, oyunlar için eklentiler yazıp satabilirsiniz, @Eren AK'ın dediği gibi borsayada atılabilirsiniz, ama riskli.
Hocam para olmadığı için eğlenemeyebiliyoruz, en basitinden spor salonu gitmek istesek benim gördüğüm kadarıyla 400 TL civarı bir şey ve telefon fiyatları falan bu ekonomide aileyi zorlamak istememek vs..
Peki ne yapmalıdır?Bunun için yapabileceğin en güzel şey yazın çalışmak olur, o yaşta bir çocuk çalışıp para kazanmayı en büyük amacı yapmamalıdır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.