16 yaşında nasıl vücut yapılır?

Koşu ve bench ve mekik yapar 1 saat. Ne yani 15 dk ısınıp makara mı yapsın?

Dumbell ve barfiks alabilirsin eve başlangıç olarak.

Nereyi çalıştıracaksa 15dk ısınıp başlayabilir zaten ilk haftasında boş barla çalışır benchte en fazla 2.5 takar 2 tarafa da bence.

Zaten yüzme ile vücut geliştirme alakasız sporlar değil mi ben mi yanlış biliyorum biri anaerobik diğer aerobik?
Arkadaş vücut geliştirmek için uygun değilse önce kasları mental olarak buna alıştırması gerekir. Tüm kasların en çok aktif çalıştığı spor yüzmedir. Direkt Fitness ile başlarsa ileride sağlık sorunları yaşar.

Hocam zaten adam gidip 100 kilo altına girmeyecek ki ilk ayda zaten hareketleri anca öğrenir kaç kilo girsin hedefine göre de programı olur bence direk başlayabilir.

Bana göre, vücut yapmak yerine yüzme sporu ile uğraşmalısın. Asla pişman olmazsın.

Arkadaş vücut geliştirmek için uygun değilse önce kasları mental olarak buna alıştırması gerekir. Tüm kasların en çok aktif çalıştığı spor yüzmedir.
Yüzmek kasları uzatmıyor muydu?
Hocam zaten adam gidip 100 kilo altına girmeyecek ki ilk ayda zaten hareketleri anca öğrenir kaç kilo girsin hedefine göre de programı olur bence direk başlayabilir.
Olay başlamaktan ibaret değil. Makinelerde pozisyonunu yanlış yaparsa kalıcı bir problem yaşayabilir. Mesela ben kendimi ilk gün çok zorladım tansiyonum düştü.

1 saat ısınma kısmında bastım kahkahayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…