16 yaşında ne yapılabilir?

395014

Hectopat
Bugün lise hayatım bitti. Üniversite sınavından pek bir beklentim yok, muhtemelen gitmeyeceğim. 16 yaşında mezun olduğum için önümde fazladan 1-2 sene olduğunu düşünüyorum. Evde olduğum bu süre boyunca kendimi geliştirmek istiyorum. Aktif olarak spora gidiyorum ve beslenmeme dikkat ediyorum ama başka bir şey yok. Kültürel olarak, sosyallik olarak kendimi geliştirmek istiyorum. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?

Dil öğrenmelisin bence.

Avrupa'ya taşınma düşüncem olduğu için ingilizcede kendimi geliştirmek istiyorum ama çoğu kişi en iyi öğrenme yolunun o ülkedeki insanlarla konuşarak olduğunu söylüyor. Onun harici nereden öğrenecepimi bilmiyorum.

Yurt dışına çık. Karadeniz üzerinden Gürcistan'a kimlikle girebiliyorsun.
Hocam o iş çok zor değil mi? 16 yaşında tek başıma gürcistan'da ne yapabilirim?

Hocam o iş çok zor değil mi? 16 yaşında tek başıma Gürcistan'da ne yapabilirim?
Ben 15'ken Afrika'ya, 16'da Ukrayna'ya gittim tek başıma. 17-18 yaşında gezgin içerik üreticilerde var, aklın başında olduktan sonra yaşın pek de önemi yok.
Al bir arkadaşını sabahtan gider akşama dönersiniz en kötü, tek gitme. Gezer dolaşırsınız, ülke görmüş olursunuz, gitmesi şu an en basit ülke.
Yalnız gideyim deme boş ver.

Ben 15'ken Afrika'ya, 16'da Ukrayna'ya gittim tek başıma. 17-18 yaşında gezgin içerik üreticilerde var, aklın başında olduktan sonra yaşın pek de önemi yok.
Al bir arkadaşını sabahtan gider akşama dönersiniz en kötü, tek gitme. Gezer dolaşırsınız, ülke görmüş olursunuz, gitmesi şu an en basit ülke.
Yalnız gideyim deme boş ver.

Hocam benim o samimiyette arkadaşım yok :). Hem o kadar maddi durumum da yok bu yaz ve sonbahar aylarında çalışmayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı