Merhaba. 16 yaşındayım ve açık Lise'de okuyorum. Tam zamanlı bir kafede çalışacağım. Patron sana sigorta yapamıyoruz ama bir sorayım muhasebeye dedi. Bana sigorta yapılabiliyor mu?
Merhaba. 16 yaşındayım ve açık Lise'de okuyorum. Tam zamanlı bir kafede çalışacağım. Patron sana sigorta yapamıyoruz ama bir sorayım muhasebeye dedi. Bana sigorta yapılabiliyor mu?
Yapılır, 18'ine girdikten sonra çalıştığın günler yatar.Merhaba. 16 yaşındayım ve açık Lise'de okuyorum. Tam zamanlı bir kafede çalışacağım. Patron sana sigorta yapamıyoruz ama bir sorayım muhasebeye dedi. Bana sigorta yapılabiliyor mu?
Hocam bende 18 yaş altıyim sigorta yapılabiliyor çalışma belgesi istemişti iş yerim benim o kadar hatta yattı geçen ayın.Merhaba. 16 yaşındayım ve açık Lise'de okuyorum. Tam zamanlı bir kafede çalışacağım. Patron sana sigorta yapamıyoruz ama bir sorayım muhasebeye dedi. Bana sigorta yapılabiliyor mu?
18 ile alakası yok direk yatıyor çalıştığın günlerin18'ine girdikten sonra çalıştığın günler yatar
Bende 16 yaşında çalıştım 2021 de ama günlerim 18 den sonra yattı, şimdi girip baktım, yani altta bu şekilde de yazıyor.18 ile alakası yok direk yatıyor çalıştığın günlerin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.