160 TL Gaming Mouse Tavsiyesi

Makaleler
5
Yer
‏‏‏‏‏‏‏‏
Aklımda Pusat V6 var, fakat G300S ya da Motospeed'de alabilirim. Aralarında kaldım. En kaliteli mouse hangisidir 160 TL bütçe aralığında?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aklımda Pusat V6 var, fakat G300S ya da Motospeed'de alabilirim. Aralarında kaldım. En kaliteli mouse hangisidir 160 TL bütçe aralığında?
Ben yaklaşık 2 yıldır g102 kullanıyorum, şimdilik herhangi bir sıkıntısı yok ve üründen gayet memnunum. Aynı zamanda Logitech'in gaming software uygulaması sayesinde mousenizi istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. Fakat mouse ne yazık ki pek ergonomik değil. G102 nin 150-170 arası bir fiyatı var bu fiyat aralığında alabileceğiniz en iyi mouselerden biri olduğunu düşünüyorum.

Neden mantıksız olsun?

Mesela Rival 300S ile aynı sensörü kullanıyor.
Hmm, Corsair'i direk eliyorum hocam wireless mouse kullanmak istemiyorum, kablolu da kullanılıyormuş fakat beğenmedim yine de. Motospeed öneren yok sanırım tavsiye edilmeyen bir marka. Geriye Monster ve Steelseries kaldı. Monster yerli marka ondan da pek emin değilim fakat tasarımı çok güzel. ROG Strix Impact'da güzel. Hem klavyem de ASUS olduğu için aynı marka iyi bir ikili olabileceğini düşünüyorum fakat mühim bir şey değil bu. Aralarından en kalitelisini istiyorum. Ha bu arada G300S'de var. Bunların arasında kaldım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı