Pusat V6 Gaming Mouse | Monster Notebook
Monster Pusat V6 Gaming Mouse ile oyun hassasiyetinizi doruklara çıkartarak rakiplerinize zor anlar yaşatın! Pusat V6 oyuncu mouse'u ile yenilgiyi unutun!
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yaklaşık 2 yıldır g102 kullanıyorum, şimdilik herhangi bir sıkıntısı yok ve üründen gayet memnunum. Aynı zamanda Logitech'in gaming software uygulaması sayesinde mousenizi istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. Fakat mouse ne yazık ki pek ergonomik değil. G102 nin 150-170 arası bir fiyatı var bu fiyat aralığında alabileceğiniz en iyi mouselerden biri olduğunu düşünüyorum.Aklımda Pusat V6 var, fakat G300S ya da Motospeed'de alabilirim. Aralarında kaldım. En kaliteli mouse hangisidir 160 TL bütçe aralığında?![]()
Pusat V6 Gaming Mouse | Monster Notebook
Monster Pusat V6 Gaming Mouse ile oyun hassasiyetinizi doruklara çıkartarak rakiplerinize zor anlar yaşatın! Pusat V6 oyuncu mouse'u ile yenilgiyi unutun!www.monsternotebook.com.tr
Rival 3xx'ler, Rival 6xx'ler varken 110 almak mantıklı mı ki?Bence 26 TL daha verin ve Rival 110 alın
Steelseries Rival 110 Mouse Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Steelseries Rival 110 Mouse en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bütçen 160₺ değil mi? Yoksa tabii onlar daha iyidir.Rival 3xx'ler, Rival 6xx'ler varken 110 almak mantıklı mı ki?
Neden mantıksız olsun?Rival 3xx'ler, Rival 6xx'ler varken 110 almak mantıklı mı ki?
Hmm, Corsair'i direk eliyorum hocam wireless mouse kullanmak istemiyorum, kablolu da kullanılıyormuş fakat beğenmedim yine de. Motospeed öneren yok sanırım tavsiye edilmeyen bir marka. Geriye Monster ve Steelseries kaldı. Monster yerli marka ondan da pek emin değilim fakat tasarımı çok güzel. ROG Strix Impact'da güzel. Hem klavyem de ASUS olduğu için aynı marka iyi bir ikili olabileceğini düşünüyorum fakat mühim bir şey değil bu. Aralarından en kalitelisini istiyorum. Ha bu arada G300S'de var. Bunların arasında kaldım.Neden mantıksız olsun?
Mesela Rival 300S ile aynı sensörü kullanıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.